Vælg den rette babymadras til dit barn

babymadrasdenrigtige

Der er flere ting, som du bør tage hensyn til og tænke over, når du skal købe en babymadras til dit barn. Det er vigtigt, at madrassen har en god åndbarhed således at barnet, kan vende og dreje sig, som det lyster.

Fugten skal kunne trænge gennem madrassen og ud, uden at det påvirker barnets kropstemperatur. Samtidig med skal der stadig være god beskyttelse, så madrassen ikke bliver ødelagt eller defekt i tilfælde af, at uheldet er ude og barnet får tisset i sengen.

Ydermere bør madrassen til ens barn have en god støtte, således at barnet kan ligge i rette positur for både ryg og hoved, så kroppen kan udvikle sig uden problemer.

De 5 babymadrasser vi har skrevet og knyttet en kommentar til, er alle nogle af de bedste på markedet fra anerkendte og kendte mærker, hvorfor du altid kan være sikker på, at kvaliteten altid er i top samt hvor pris og kvalitet går hånd i hånd.

Linea by Leander Babymadras Comfort+7 60 x 120 cm

leanderbabymadras

Linea by Leander babymadrassen Comfort+7, har en helt fantastisk liggekomfort for barnet, da den er produceret i trykaflastende koldskum.

Babymadrassen måler 60 x 120 cm og er en komfortabel, 2-sidet madras, der er vendbar og tilpasser sig barnets positur. Comfort+7 er velegnet til børn med allergi.

Derudover har madrassens betræk indbygget beskyttelse mod fugtgennemtrængning. Betrækket er vaskbart ved 60 grader og er nemt aftageligt samt tåler at komme i tørretumbleren.

Linea by Leander babymadrassen er velegnet til tremmesengen Linea by Leander og anbefales til børn fra 0-7 år.

Träumeland Classic, 60 x 120 cm

tramelaundclassic

Träumeland Classic måler 60 x 120 cm og er en junior skummadras med et aftageligt betræk, der nemt kan vaskes og rengøres.

Skummadrassen har gode egenskaber for at dit barn skal sove trygt og godt om natten. Med dens kombination af skummadrassen og dens åndbart betræk, er den med til at forhindre over-opvarmning for dit barn.

Ydermere er betrækket på denne junior madras fremstillet i Oeko-Tex, hvilket er kontrolleret og undersøgt for sundhedsskadelige stoffer og derfor ikke farligt for dit.

Den komfortable skummadras kan vaskes ved 60 grader og er desuden allergivenlig.

Nsleep Kapok madras, 60 x 120 cm

kapokmadras

Leder du efter den bedste madras til dit barn, kunne denne Nsleep Kapok madras i økologisk naturfibre være svaret.

Babymadrassen virker både ventilerende og isolerende på samme tid, da Kapok ikke suger fugt, som mange andre babymadrasser gør på markedet.

Dette gør Nsleep Kapok madrassen helt unik og den vil derfor altid føles både tør, blød og varm på samme tid for dit barn. Den er særligt et velegnet valg, hvis dit barn ofte har problemer med varme nætter eller generelt ikke sover igennem om natten.

Desuden har madrassen en glimrende trykaflastning, der gør at udviklingen af barnets ryg sker på den mest optimale måde. Den er aldeles allergifri og økologisk på så mange områder, som overhovedet muligt.

Det anbefales at benytte en rullemadras ovenpå Nsleep Kapok madrassen for en ekstra komfort.

Aerosleep / Evolution Madras 60 x 120 cm

aerosleepmadras

Med denne Aerosleep/Evolution madras køber du en decideret topmadras, der er specielt udviklet med en god luftcirkulation. Der er mindre risici forbundet med at benytte denne babymadras til dit barn, da den lader både fugt og luft komme igennem madrassen på bedste vis.

Dermed er risikoen for både kvælning og overophedning under barnets skønhedssøvn minimeret på bedste vis.

Desuden danner Aerosleep/Evolution en såkaldt barrierer mod både dannelse af allergener og bakterier nede i madrassen. Den købes i højeste kvalitet og har en sublim rygstøtte, der sikrer barnets udvikling af ryggen.

Madrassen tåler vask ved 40 grader, er dejlig blød og har en fremragende komfort.

STOKKE Sleepi Madras

stokkesleepmadras

Forældre tænker ofte ikke over, hvor meget tid deres barn egentlig bruger på at sove. Især i de første år er det essentielt, at barnet har en god og komfortabel madras, der sikrer barnets udvikling korrekt.

Denne STOKKE Sleepi madras passer til Stokke Sleep Bed sengen. Madrassen er fremstillet i kvalitets polyuretanskum, hvilket sikrer den rette støtte og komfort til børn i deres voksealder.

Skummet i madrassen er fremstillet i en åndbar struktur, der sikrer at eventuelt fugt, der er opsamlet i løbet af barnets sovetid, vil fordampe og derved undgås der svamp. Desuden har undersiden af madrassen et netstof, der sammen med det bløde bomuldsbetræk, sikrer en god ventilation, når barnet sover trygt om natten og dagen.

Den populære STOKKKE Sleepi madras vejer desuden kun 2040 gram og kan derfor let flyttes og rykkes rundt, som det passer en.

Køb en babymadras med de rette mål

Husk at tjekke og være opmærksom på at du køber din babymadras i de korrekte mål. Det kan forekomme, at forældre får købt madrassen for stor eller lille til deres barns tremmeseng eller sågar vugge.

Er madrassen for stor, kan det påvirke barnets soverytme og generel søvn. Ofte vil der være angivet, hvilket madras mål der passer til tremmesengen eller liften. Sørg for at gå efter disse mål eller så nøjagtige som muligt inden der foretages et køb.

Hellere betal for kvalitet fremfor kvantitet

Du har sikkert hørt det før: “At det bedre kan betale sig, at købe noget af kvalitet frem for kvantitet?”

Dette gælder også ved køb af en babymadras. Sørg for at købe madrassen i en god kvalitet og heller give lidt ekstra fremfor, at skulle skifte madrassen ud efter blot et par år.

Ligeledes er det essentielt, at undersøge hvordan dit barn ligger og bevæger sig, når barnet sover, da der kan være en forskel fra barn til barn.

Det kan være en ting, som kan påvirke ens valg af babymadras, mærke samt kvalitet da det hele helst skal passe sammen. Det vigtigste og hovedformålet er, at barnet får den bedste og trygge søvn. Ikke kun for en stund – men helst så længe som muligt.