CAMA Copenhagen – Pusletasken med indbygget puslepude (eksklusiv udgave)

Cama-Copenhagen-Chloe-Pusletaske-limited-eition

Vælg en pusletaske der passer til dine behov

Der er ingen tvivl om, at når i først er blevet forældre, kommer jeres pusletaske til at følge jer overalt og i et lang stykke tid. Derfor er det essentielt at vælge en taske, der er praktisk, men samtidig er komfortabel og som passer til dine behov.

Udover at pusletasken skal være praktisk, skal den også være rummelig og helst kunne indeholde en række gængse genstande, som vil blive brugt hver dag. Det kunne være bleer, sutteklude, vaskeklude, sutteflasker og barnets sovedyr.

Tingene skal altid være lige indenfor en overskuelig rækkevidde, når behovet pludselig opstår. Vi anbefaler derfor, at du køber en pusletaske efter dine behov, men stadig til en overkommelig pris.

Den velkendte og populære CAMA Copenhagen pusletaske er til den kvalitetsbevidste familie og er netop kommet i en ny og eksklusiv forbedring. De to nye modeller er henholdsvis CAMA Copenhagen Pusletaske – Chloe Black Edition og CAMA Copenhagen Pusletaske – Maroon Limited Edition.

Chloe Black Edition:

cama-copenhagen-limited-edition-black

Pusletasken har en mat sort overflade og har nogle flotte detaljer på fronten, hvor den velkendte logo “CAMA Copenhagen” er trykt i en fængende sølv farve.

Designet er råt på den nye Chloe Black Edition, men dens praktiske funktion er stadig særdeles velegnet til at kunne have med på farten. Med dens indbygget puslepude, er der rig mulighed for at skifte barnet nærmeste hvor som helst og hurtigt få fat i bleer samt nyt tøj, der der er sidelommer til tingene. Lukningen er med magnetisk lukning, så du nemt, kan håndtere lukningen med en hånd, hvilket kan være rart i frustrerende situationer eller hvis man er på farten og har travlt.

Udover dens rå design er pusletasken quiltet samt vandafvisende, hvilket gør den muligt, at have med på farten i al slags vejr.

Forbedringen ved Chloe Black Edition er, at overfladen nu er af sort mat microfiber, der er noget mere slidstærk end den normale polyester, som den klassiske model er produceret i. Det gør den yderst nem at vedligeholde og bliver den beskidt, kan der let benyttes en klud og tasken vil være ren og brugbar igen. Ydermere følger der en vandtæt pung med ved købet af pusletasken, således at vådt eller beskidt tøj nemt kan frasorteres fra taskens øvrige indhold.

Mål:

Højde 33 cm

Bredde top 40 cm

Bund 13,5 x 45 cm

Maroon Limited Edition:

cama-copenhagen-limited-edition-maroon-red

CAMA Copenhagen – Maroon Limited Edition er stort set identisk med Chloe Black Edition udgaven. Forskellen i farven er, at den fås i en flot moderne burgundy farve, der kun er lavet i 250 eksemplarer, hvilket gør pusletasken helt unik, hvor alle tasker er nummeret. Den røde farve giver en super god kontrast til det sorte leder, som stropperne til pusletasken er fremstillet i.

Pusletasken er velegnet til at have med på farten og kan rumme alle de nødvendige ting, der skal opbevares alt efter ens behov. Den er rå i designet og har flotte elegante detaljer i dens fængende okseskind, der kan bæres af begge forældre.

Ydersiden er fremstillet i vandafvisende polyester og kan derfor klare al slags vejr, hvilket kan være til stor gavn, når behovet pludselig opstår for at skulle skifte tøj på ens barn, ble eller andet. Desuden kan overfladen nemt rengøres blot med en fugtig klud efter behov.

Der følger naturligvis en vandtæt pung med ved Maroon Limited Edition, som ved den sorte model, således at der nemt kan gemmes beskidt tøj væk fra taskens øvrige indhold.

Dens lange stropper gør den anvendelig at have have over styret på ens barnevogn eller have hængende over skulderen.

Mål:

Højde 33 cm

Bredde top 40 cm

Bund 13,5 x 45 cm