Ammepuder til barsel og under graviditet

ammepudertilgravide

En ammepude er, både barnets og moderens bedste ven, når ens baby skal ammes og have mælk. Det skal gøres flere gange om dagen, natten og på alle tider af døgnet. Derfor kan det være essentielt med den rette ammepude, der skaber den helt rette støtte for barnets hoved samt krop, Samtidig med er den med til at fastholde barnet i en optimal position samt stilling, så babyen nemt kan få mælken ud af brystet på moderen.

Det skaber en tryg situation for ens barn og denne tryghed kommer både barnet og moderen til garn. Ydermere er en ammepude ligeledes god til at holde en god positur for moderen, så hun kan slappe af, mens hun ammer sit barn.

Hvilken ammepude skal jeg vælge?

Det kan være svært som førstegangsforældre, at vælge mellem de mange forskellige ammepuder, der i dag er på markedet. For at gøre det hele nemmere har vi herunder valgt et udvalg af de mest populære modeller fra gængse mærker på markeder, der et let tilgængelige og kan købes de fleste steder.

Tag ikke fejl af en ammepude og brug det som en tryg base for din baby og en god støtte til, når barnet selv skal lære at sidde.  Ligeledes har vi knyttet og skrevet en lille kommentar til hver ammepude, så du ved, hvad du kan forvente af det respektive produkt.

Filibabba ammepude

ammepude

Ammepuden fra Filibabba er en populær ammepude og dette er ikke uden grund. Produktet kan bruges lige fra barnets fødsel og former sig efter moderens krop. Den kan dermed både bruges før- og efter barnets fødsel. Den er en god støtte og giver en tryghed for barnet lige fra start af.

Med dens flotte design af print med fine firkløvere og produceret i 100 % økologisk bomuld, er der ingen risici ved at benytte denne ammepude. Både inderpuden og yderpuden kan vaskes ved 60 grader og kan ikke tåle at blive tørretumblet. Hvis du er interesseret i denne eksakte mode eller andre motiver, så find dem på overstående link.

Småfolk ammepude

smaafolk-ammepude

Yndig og elegant ammepude i turkis blå med et fint print. Småfolk ammepuden sikre din baby og dig selv en behagelig samt afslappende stilling under amning af din baby.

Ammepuden fra Småfolk har flere anvendelsesmuligheder og kan både bruges som en støtte til maven samt mellem benene under graviditeten.

Ydermere kan ammepuden benyttes som støtte til ens barn, når barnet skal lære at sidde selv, da den giver en god støtte.

Ammepuden fra Småfolk og andre modeller kan købes direkte på overstående link.

Sebra ammepude

sebra-ammepude

Ammepuden fra Sebra er lidt speciel, i forhold til de andre ammepuder, som vi har kigget på. Denne har en ergonomisk form, der er designet til at give den helt rette og mest komfortable støtte i ryg og talje. Dette giver dig den bedste oplevelse, når du skal amme dit barn.

Samtidig med er pudens betræk blødt og elegant samt fyldt op med polyesterfiberkugler, der sikrer en god fylde i puden samt er med til at forebygge smerter både i skulder og nakke.

Det smarte ved denne ammepude fra Sebra er, at den har to sider. En blød side med fint blødt bomulds velour samt en tilsvarende side med fine illustrationer og tegninger af arktiske dyr lavet i økologisk bomuld.

Doomoo ammepude

doomoo-ammepude

Lækker ammepude fra Doomo, der anbefales af flere jordemødre samt har vundet flere priser i bedst i test på grund af blandt andet dens høje kvalitet og alsidighed.

Ammepuden fra Doomo består af mikro styrofoam kugler, der giver en blød effekt og bliver derfor aldrig hård for barnet at ligge op ad. Via disse kugler giver ammepuden en slags bounce effekt ,der er med til at sikre barnet ikke falder ned samt mister grebet fra brystvorten ved amning. Dette er med til at forebygge ømme brystvorter og med til at sikre høj hygiejne under amning.

Derudover kan den ligeledes bruges til, når barnet skal lære at sidde selv ved at lægge ammepuden tæt ind rundt om ryggen på babyen, så barnet ikke kan falde bagover eller sågar til siden.

Du kan købe ammepuden eller med et andet motiv direkte på overstående link.