Home Blog

Osteopat baby behandling i København

Osteopat baby behandling københavn, kolik baby behandling osteopati, refluks baby behandling, behandling baby dårlig søvn, specialist, ekspert, fysioterapeut, osteopatisk behandling

En fødsel hvor babyen kommer til verdenen er noget af det hårdeste den skal igennem. I den niende måned er babyens led og bindevæv ikke udviklet hvilket betyder at de kræfter livmoderen påvirker babyen er enorme. Nakke, kranie og øvre ryg er de områder der udsættes for den største belastning. Herfra udspringer der tolv kranienerver og andre autonome nerver hvis funktion er, at regulere og styre de fleste autonome processer i kroppen. Derfor anbefaler vi at alle babyer skal undersøges ved en specialist osteopat efter fødslen. Læs mere om specialist osteopat behandling af baby i København her.

Kolik baby behandling

Kolik er et af de hyppigste problemstillinger vi ser hos babyer. Normalt i de første seks måneder er babyernes mave-tarm system svagt. Babyen har aldrig fået udefrakommende føde igennem fordøjelses kanalen idet babyen har modtaget næring igennem navlestrengen de første ni måneder. At babyens tarmsystem er svagt og at babyen for første gang modtager mælk fra moren behøver dog ikke at give væsentlige maveproblemer og især ikke kolik. En hård eller lang fødsel kan påvirke de neurologiske områder i nakke og ryg som styrer og regulerer mave-tarm systemet. Her ser vi ofte at vagus nerven (fordøjelsesnerven) fra hjernestammen (øverst i nakken) er påvirket oppe i nakke og kranie området netop efter fødslen.

Refluks baby behandling

Refluks er en betegnelse over unormal gylp eller opkast af baby efter spisning. Gylpen af mælken efter amning er helt normal og ikke problematisk, men når størstedelen af modermælken kommer retur efter amningen så er der tale om dysfunktionel refluks hos babyen. Hvis babyen har problemer med synkefunktion, styret af glossopharyngeal nerven (kranienerve fra nakken), eller problemstillinger i kranie og nakke relateret til vagus nerven så kan babyen ofte ikke holde føden nede i mavesækken efter spisningen. Der kan ligeledes også være tale om en skjult refluks, hvor babyen umiddelbart ikke har unormal gylpen eller opkast hvor symptomerne oftest opleves som gråd forbundet med putning eller søvnproblemer. Årsagerne til dette stammer fra dysfunktion i lukkemusklen mellem spiserør og mavesæk, hvor tilbageløbet forekommer når babyen ligges ned i forbindelse med søvn.

Baby behandling dårlig søvn

Søvnen er noget af det vigtigste for en baby i babyens første leveår. At komme til verdenen er en stressende og i mange tilfælde traumatisk oplevelse for en baby. At babyens sanser pludselig skal forholde sig til ydre stimuli kræver enorm energi fra det lille væsen hvorfor babyen skal opleve stort behov for at sove. Derfor er søvnen rigtig vigtig for babyer i babyers første leveår. I søvntilstand sker der ligeledes mange autonome processer hvor det autonome nervesystem udvikler og styrker babyernes organsystem. Behandling af babyers autonome nervesystem, hormonsystem, organsystem såvel som kranie- og skeletsystem kan derfor være meget nyttigt for en baby.

Specialist i baby behandling i København

En osteopat ved Aarhus Osteopati København er en ekspert inden for baby behandling. Osteopaterne i København gennemgår babyens historik med en dybdegående samtale med forældrene hvorefter der udføres specialiserede test på alle de relevante områder i kroppen. Konsultationen hos osteopaten afsluttes af med manuel behandling af årsagssammenhængene hvor osteopaten til sidst kommer med råd og vejledninger til forældrene med hensyn til deres baby problemstilling. Aarhus Osteopati behandler ugentligt mellem 400-500 babyer på landsplan.

Gode råd til den første rejse med babyen

børnefødder

Annonce

Planlægger I som forældre jeres første rejse med jeres baby, så er der mange god råd til, hvad man kan gøre for, at turen bliver lettere. Hvis rejsen skal gå til varmere himmelstrøg og I skal ud at flyve, så findes der gode tips til, hvordan den bedst kan klares. Læs med her.

Når man skal ud at flyve, specielt de længere ture, så er det hårdt for babyen uanset om barnet er et par måneder eller næsten et år. Trykket i flyet, kan nemlig påvirke babyen, lige så vel som det også kan påvirke voksne mennesker og kroppen.

Hvis ikke destinationen er så vigtigt, men snarere at der bare er dejligt varmt der, hvor at man rejser hen, kan man med fordel vælge en destinationen som ikke kræver en lang flyvning. Hvis man derimod skal til Asien, USA eller andre destinationer som har en længere flyvning, kan det være en god idé at flyve om natten.

Når du skal flyve med en baby, er det også værd at se om man det er muligt at få et bassinet på flyet, som skal bestilles i god tid. Herudover er det en god idé at have nogle legesager og andet underholdning med til barnet. For flere gode råd, kan man finde masser af vejledning på nettet, til når den første rejse med baby skal foregå.

Babytøj som genbrug

Der er ingen tvivl om, at de kære små vokser hurtigt og derfor skal de have nyt tøj rigtigt ofte. Men det kan være dyrt, sådan at købe nyt tøj hele tiden, når barnet hele tiden bliver for stor til det ene efter det andet sæt tøj. I stedet for at købe nyt tøj hele tiden og eventuelt smide det gamle ud, så kan man med fordel sælge det brugte babytøj som genbrug. Der findes mange steder på internettet og de sociale medier, hvor at man kan lægge tøj til salg, herunder babytøj.

Nogle gange handler folk fra hele Danmark på disse sider, og det kræver nogle gange at man er nødt til at sende tøjet. Der findes mange forskellige fragtfirmaer, men det kan være fordelagtigt at vælge GLS. Når man sender en pakke med GLS, så kan man følge pakken med GLS tracking, sådan at man altid har styr på, hvor at pakken befinder sig.

Med GLS får modtageren også mulighed for at vælge om pakken skal leveres derhjemme, eller til en af de udvalgte pakkeshops som bruger GLS.

Når man vælger at genbruge, blandt andet tøj, er man også med til at fremme bæredygtighed. Desuden kan man gøre en rigtig god handel. Da børn hurtigt vokser ud af deres tøj, kan man med fordel sælge det igen, og der kan være nogle forældre derude som lige netop er på udkig efter produktet man sælger. Tøj, bleer og babyudstyr koster penge, men man kan altså spare noget ved at købe genbrug.

Det er ikke kun tøj som kan genbruges, både barnevogne, legetøj og andet babyudstyr, kan være en mangelvare hos nogen som er på udkig, derfor kan genbrug være relevant.

Disse ting vil overraske dig, når du bliver forældre

pool

Annonce

Står du overfor en kommende forældrerolle eller er du lige blevet forældre? At få et barn er nok et af livets mest bemærkelsesværdige øjeblikke, og et barn vender ofte livet fuldstændig på hovedet. Nogle ting ved børn er fuldstændig som man regner med og nogle ting kommer helt bag på en. Måske har du allerede opdaget nogle ting som du synes var meget overraskende eller også har du dem stadig i vente. Her får du et bud på nogle sjove og forbavsende ting som vil overraske dig når du bliver forælder.

Der er mange nye ting som man skal forholde sig til når der kommer en ny baby ind i verdenen. Det er både en spændende og foruroligende tid, hvor man skal lære en masse ting, i hvert fald hvis man er førstegangsforældre. Desuden kan det være svært at tage stilling til alle de ting som der skal besluttes, og alle omkring en har desuden gode råd eller meninger om hvordan alt og ingenting skal gøres. Hvis du får brug for at danne dig et overblik eller blot surfe lidt på nettet om diverse ting og sager, kan du hos erhvervsposten.dk læse blandt andet om hvordan du indretter børneværelset på budget. Og her kommer vi til den første ting, las os springe ud i det.

Babyer koster kassen!

Du har måske hørt andre snakke om hvor dyrt det er at få børn, og slået tanken lidt hen fordi hvordan kan sådan et lille menneske kræve og koste så meget? Men tag ikke fejl! Babyer koster kassen og tager alt den tid du her. Det vil overraske dig hvor meget udstyr og tøj, som det kræver at holde sådan et lille menneske glad og i live. Det kan måske sammenlignes med at få 5 hundehvalpe på samme tid. Forbrugerrådet har estimeret at et barn ca. i gennemsnit koster 750.000 kr fra det bliver født til det er 18 år gammelt. Det er altså næsten 1 million.

Du er træt! Virkelig træt!

Du har med garanti hørt fra andre forældre hvor omfattende en baby kan være, og hvor meget den kan påvirke din søvn. Mange forældre er enige om at du ikke oplever den samme slags træthed som du gør i de tidlige år med din baby. Her befinder du dig i en zombielignende tilstand hvor kun kaffe og et varmt bad kan holde dig nogenlunde i live, og hvor alle snakker lidt for højt og drømmen om søvn er et sted i Schweiz.

Kærligheden er større end noget andet

En ting som er helt sikkert. Kærligheden til dit barn vil føles større og mere omsluttende end noget du nogensinde har oplevet før. Det lille menneske som røver dig fra din søvn og dine penge, er det hele værd og du vil opleve at du nok netop bliver det menneske som du har kigget på og svoret du aldrig skulle blive. Den som snakker babysprog, viser billeder til alle og siger ting som ”han er simpelthen den smukkeste baby i verden” og ”vi kan allerede se at hun bliver lige så klog som sin mor”. En baby vender i sin sandhed livet op og ned, og er det ikke bare en vidunderlig ting?

5 grunde til at badminton er populært blandt børn!

badminton populært

Rigtig mange børn holder af at spille badminton og det er der flere helt særlige grunde til at de gør. Lige præcis de grunde kan du læse mere om her. De vil også kunne være med til, at give dig svar på og lige netop dit børn også ville synes godt om badminton.

Fællesskabet

Rigtig mange børn holder af, at gå til en sportsgren hvor der er et godt fællesskab og det er der bestemt i badmintonsporten. Der er mange til at heppe på hinanden og selvom man konkurrerer imod hinanden, så er det med en god sportsånd og man er gode ved hinanden. Derfor er det en rigtig god sport til børn, der holder af at godt sammenhold og fællesskab.

Man kan både spille alene og på hold

Badminton kan spille både som single og som double, det vil sige at man kan spille både alene og på et hold af to personer. Man kan derudover både spille det som mix og delt op i køn. Derfor er der mulighed for at vælge lige den måde at spille på, som tiltaler barnet mest. Det er desuden en nem sportsgren at gå til, fordi den ikke kræver så meget udstyr. Den kræver mest af alt blot en badmintonketcher. Her er en badmintonkecther fra ZERV virkelig god både til en nybegynder og til en øvet.

Det kan spilles hele året

Badminton er også meget populært blandt børn fordi det kan spilles hele året rundt. Man skal derfor ikke holde pause fra sporten, på grund af vejret eller årstiden. Børnene kan dermed få lov at spille hele året, uanset om det er dårligt vejr eller ej. Det er fordi at badminton foregår indendørs i en idrætshal og man er derfor ikke afhængig af tørt eller varmt vejr for at spille.

Man kan konkurrere med andre på sin egen alder og niveau

Når man spiller badminton, så kan man også deltage i konkurrencer. Man deltager i konkurrencer med andre børn på ens egen alder og niveau. Dit barn vil derfor også til stævnerne måde en masse nye børn og muligheder for nye venskaber. Det er bestemt noget børn synes godt om.

Og så er det bare en vildt sjov sportsgren

Udover alle ovenstående grunde, så er er børn også bare vilde med badminton fordi, at det er en virkelig sjov sportsgren. De får lov at bevæge sig og øve deres koordinationsevne når de spiller. I det hele taget, så er børn virkelig glade for at gå til sport og badminton er en sport der er virkelig nem og god at gå til for mange børn. Den er hård, uden at være får hård og man kan spille på lige det niveau man er på.

Hvilke produkter skal være klar, når baby ankommer?

produkter til babyer

Annonce

Der er mange ting, som skal være klar, inden babyen ankommer. Når først han eller hun er kommet ud, går I ind i en lille boble, og ingen husker, at babyolien også skulle være købt. Puslebordet skal være købt, for når I først er kommet hjem fra hospitalet, skal den lille skiftes. Det kan ikke vente, til I har købt puslebord. Allerede nu er der nævnt flere ting, men hvad er de mest nødvendige produkter at have?

Barnevogn eller klapvogn

Dette kan variere rigtig meget, hvilket behov I har. Det handler især om, hvorvidt I bor i et parcelhus eller i lejlighed på 5. sal. Hvis I bor i lejlighed, kan klapvognen være en rigtig god idé. Den er nem at få ned fra højderne. Derudover kan den ofte også pakkes sammen, så den ikke fylder så meget på den begrænsede plads, I har til rådighed. Du kan også få klapvogne med forskellige hjul, alt efter om den skal bruges til aktive løbeture eller blot som et sted, dit barn kan sove.

Bor I med mere plads, kan en barnevogn være en løsning. Den fylder mere, men har også mange gode egenskaber. Den er især rigtig velegnet til helt nyfødte babyer. Den kan ikke på samme måde pakkes sammen, men du kan få nogle mindre barnevogne, som kan klappes sammen. Går du all-in, kan du få et stel med hjul, som kan laves både som klapvogn og puslebord.

Autostol

En anden vigtig ting, I skal have styr på, inden baby kommer, er autostol. Den er vigtig, allerede når I skal hjem fra hospitalet. Den kan ikke udskydes. Autostolen er også god, når I skal i mødregruppe, og barnet skal med. Det er en nem måde at transportere sin baby på, da du kan stille din baby og stadig have to hænder til rådighed. 

Babyseng

Sengen kan være en dyr post i budgettet. Men babysenge kan fås i alskens prisklasser. Det handler også om din stil og din indretning. Med en babyseng følger også, at der skal købes madras, lagener, tisselagen, sengerand og sengetøj. Dertil er der selvfølgelig også dynen.

Babyalarm

Når dit barn skal sove både indenfor og udenfor, både dag og nat, er en babyalarm alfa og omega. Den er smart, hvis dit barn skal sove udenfor, og du selv er indenfor. Du kan på den måde følge med i, om dit barn er vågent. Men ofte har de flere egenskaber og kan for eksempel også vise temperaturen der, hvor dit barn sover, eller om dit barn er vågen eller blot laver lyde i søvne. Derudover skal du også tænke over, hvor langt din baby er fra dig i forhold til, hvor langt babyalarmen rækker. Så bor du på 5. sal, og dit barn sover i gården, skal det være en god kvalitet. Babyalarmer kan ligesom alle andre babyting fås i forskellige prisklasser.

Puslebord

Som nævnt ovenfor er puslebordet en vigtig ting, der skal være klar ved hjemkomsten fra hospitalet. Puslebordet handler ligesom babysengen om din stil og indretning. Det skal passe ind på badeværelse, børneværelse eller soveværelse. Når du køber puslebord, skal du også overveje, om du skal bruge opbevaring i puslebordet, eller om du blot har behov for et puslebord. I forhold til puslesituationen kræver det også en puslepude.

Men når du skal på tur, skal du have en pusletaske med. Den lille version af puslebordet. Her kan du ligeledes finde den i alskens farver og former. Den skal kunne rumme bleer, stofbleer, klude, creme til babynumsen, skiftetøj, sutteflaske og modermælkserstatning. Det kan også være bekvemt at have ammeindlæg med.

Denne liste kan bruges som inspiration, men der er mange flere ting, som også er nødvendige at have, inden baby ankommer.

Derfor er det sundt for børn at lege med perler

glade børn leger

Det er vigtigt at have fokus på udviklingen af børns hjerner, og det at lege med perler kan spille en stor rolle i forhold til dette. Ved at lege med perler er det nemlig muligt at styrke og træne flere evner, som skal bruges senere i livet. Desuden lærer barnet at udfolde sin kreativitet og tænke selvstændigt, samtidig med at det er underholdende og sjovt at lege med perler.

Læs mere om, hvorfor det er sundt for børn at lege med perler nedenfor.

Underholdning

Det at lege med perler er en sjov aktivitet, da det giver mulighed for at eksperimentere og tænke ud af boksen. Det er desuden sjovt for barnet at følge hele processen, fra det får en god idé, til at det fører idéen ud i livet og slutteligt ser det endelige resultat. Det øjeblik en perleplade bliver forvandlet ved strygning er eksempelvis utrolig givende for børn. Derfor er det en super god idé at give dit barn nogle perler til at stryge, så han eller hun kan lave nogle fine perleplader.

Forbedring af finmotorik

Børn udvikler deres finmotoriske evner ved at gribe efter perlerne med deres hænder. Et barn, der har lært i en ung alder, hvordan man holder om eksempelvis perler kan lettere forbedre hans eller hendes finmotoriske færdigheder. Finmotorik udvikles fra en tidlig alder ved at øve færdigheder som at putte perler på en snor eller på en perleplade.

Når barnet har en god finmotorik, kan det nemmere spise med kniv og gaffel, binde snørebånd og skrive senere i livet.

Koncentration

Børn udvikler sig og lærer at fokusere og koncentrere sig gradvist.

Når børn er i et afslappet og fredeligt miljø, kan de koncentrere sig om den aktuelle opgave såsom at lave en perleplade. Det er en opgave, som kræver fuld koncentration. Når barnet lærer at fokusere i sådanne situationer, har det nemmere ved at fokusere senere hen i livet, såsom i skolen. Jo mere de øver sig på at arbejde koncentreret, desto bedre vil de være i stand til det.

Selvtillid

At lave noget med egne hænder vil desuden øge barnets tro på sig selv. Barnet finder ud af, at han eller hun faktisk har mulighed for at udforme noget flot på egen hånd, og noget som andre kan blive glade for at få i gave. Derfor betyder det enormt meget for et barn, at resultatet bliver taget godt imod og gerne bliver båret eller hængt op. På den måde styrkes barnets tro på egne evner.  

Den sikre køretur

sikker køretur

Vi ønsker alle det bedste for vores børn i alle sammenhænge. Er det en lille investering det kræver, skal det ikke stoppe os som forældre. Barnets sikkerhed tæller, dette gælder også i bilen, derfor er det vigtigt at bruge alle sikkerhedsforanstaltninger, som er nødvendige for dit barn.

Om det gælder barnesæde eller ekstra sele, vil vi gøre alt for at holde vores børn sikre i trafikken. Derfor er det super vigtigt at installere en børnesikring i døren på din bil.

Hvad er en børnesikring?

En børnesikring er en lille foranstaltning i døren på bilen, som tilhører det sæde som barnet sidder på. børnesikringen gør, at barnet herefter ikke selv kan åbne døren, men har brug for en voksen som kommer og åbner den udefra. På denne måde kan du styre, hvornår dit barn kommer ud af døren, og mest af alt, undgå at det åbner døren under kørsel.

Børn er nysgerrige af natur, og det lægger altså til dem at pille ved ting. Sætter du et barn ved siden et håndtag, der potentielt kan åbne døren mens i er på motorvejen, er det kun et spørgsmål om tid, før barnet vil prøve at trække i det. Så simpelt er det, dog kan man sagtens facilitere denne nysgerrighed på en god måde. Det er jo helt naturligt for et barn, gerne at ville udforske verden, men det er vigtigt at lade det gøre det indenfor gode rammer.

Hvordan skaffer man sig en børneforsikring?

Når du skal have installeret din børnesikring, kan du enten tage din bil til en mekaniker eller en låsesmed. Inden for disse kategorier findes der mange forskellige forhandlere og services, men leder du grundigt nok, kan du nemt finde en der passer lige til dig. Bruger du fx internettet, burde det ikke være svært at finde en låsesmed som kan hjælpe med børnesikring. Der er dog også mange andre måder at finde en forhandler på. En god måde at gøre dette på er ved at spørge rundt blandt dine bekendte, hvordan de har fået installeret en sikring til deres børn. På denne måde kan du sikre dig at du får en pålidelig låsesmed eller mekaniker til at hjælpe dig.

Hvorfor er det smart?

Hvad der er så særligt ved en børnesikring, ligge i høj grad i ordet. Den sikrer. Dog sikrer den ikke kun dine børn, den sikrer også din gode samvittighed. Med en børnesikring, behøver du ikke at bekymre dig om hvorvidt dit barn nu kunne finde på at hive i dørhåndtaget. Du skal heller ikke bekymre dig om hvordan dit barn reagerer når i stopper ved legeland, for det kan ikke bare stikke af. Dette kan virke som et indgreb på barnets frihed, men det kan også betragtes som den rette måde at lære barnet at have tålmodighed med sine behov. Ved at vente i bilen, finder de ud af det er helt i orden at udskyde sine behov. På denne måde er børnesikringen, ikke bare smart og praktisk, men også et nyttigt værktøj i din børneopdragelse.

Gravidmassage – læs alt om denne form for massage her!

gravidmassage

At være gravid er et af de store øjeblikke i livet. At give liv til et lille barn, som dertil er med til at forme en som mor i kærlighedens magi er intet mindre end unikt. Det er en stor opgave og ikke mindst et stort ansvar, som de fleste mødre kender til. For dette lille væsen præges i din tilknytning til barnet, som er så vigtig for dit barns videre færd. At bære et barn kan være hårdt for kroppen, men samtidig er det også en helt unik følelse at mærke dette lille liv i maven.

Pas på dig selv, når du er gravis!

Det kræver dertil en kvinde, som mestrer at passe godt på sig selv og sin sundhed både under og efter graviditeten. Således at du får en god fødsel og genfinder dig selv herefter. Her er råd og vejledning for en sund graviditet, da kost og fysisk aktivitet har indvirkning på psyke og krop. Herunder også dit barns trivsel i maven.

Trods det kan kroppen hæmmes af spændinger, da det fysisk kan være hårdt at bære på de ekstra kilo, som et barn i maven medfølger. Døjer du med kvalme, spændinger og ondt i kroppen, så skulle du overveje at være ekstra god ved dig selv, i form af gravidmassage.

Hvad er gravidmassage?

Massage for gravide afhjælper bækkenløsning herunder spændinger, ondt i lænden samt hovedpine. Massagen er nænsom og blid foretaget af fysioterapeuter, som har uddannelse i kroppens fysiologi. Og heraf vil fokusset også være, at du er gravid, hvilket der tages højde for i behandlingerne.

Mange har stor glæde af jævnlige behandlinger, også efter fødslen. Således at kroppen igen genfinder sin styrke. Dertil er du i hænderne på omsorgsfulde eksperter, hvis faglighed kan være dig behjælpelig med øvelser m.m.

Tilbud på gravidmassage – hvordan finder man et godt tilbud?

Der er fordelagtige tilbud ved køb af klippekort, men gavekort er også muligt at købe. Dertil kan massagen foregå hjemme hos dig, hvilket nogle finder stor glæde i, specielt hvis hverdagen er hektisk. Det er bestemt værd at tage med i betragtning, for at passe bedst på dig selv under din graviditet.

Vejledning i at træne, når man er gravis

Du kan også få vejledning om træning for gravide, da det er vigtigt, at du styrker din krop, så den er klar til fødslen. En stærk krop trods fødsel, gør at du får nemmere ved at komme tilbage til din gamle krop i videst muligt omfang. Nogle kan dog godt have nogle ekstra kilo trods træning, men det gør jo nødvendigvis ikke kroppen mindre sund. Og man skal dertil huske, at lidt fedtdepoter er gavnligt for amning. Du kan se lidt mere om træning for gravide. Massage er ligeledes et godt supplement både psykisk og mentalt. Så overvej en god kombination til du genvinder din figur og styrke.

Børnepengene bliver i stigende grad brugt online

Børnepenge

Annonce

Børnepenge (også kendt som børne- og ungeydelse) bliver som bekendt udbetalt fire gange om året – forud for hvert kvartal. Disse penge skal du som forælder forsøge at forvalte på bedst mulig vis. I den anledning er det selvfølgelig helt op til dig, om du bruger alle pengene i de lokale butikker, eller om du vælger at shoppe online.

Børnepengene bliver brugt til nogenlunde de samme formål som for både 5 og 15 år siden. Udbetalingen fra det offentlige bruges bl.a. til at dække udgifter til børnetøj, rejser, legetøj og meget mere. Her er der altså ikke sket den store ændring, men til gengæld bliver flere og flere penge brugt online. Hvordan det kan være, skal vi nok komme ind på i denne guide.

Derfor shopper danske forældre i stigende grad på nettet

I dag er det ikke kun de unge og smarte, der handler på nettet. Danske forældre – de yngre såvel som de lidt ældre – har også taget e-handel til sig. Det kan i høj grad mærkes hos de webshops, der forhandler bl.a. tøj og legetøj til børn.

Ugleunger er en af de webshops, der har nydt godt af den digitale udvikling og den stigende interesse for at handle online. Forhandleren har specialiseret sig i at forhandle børnetøj i høj kvalitet, og det går mildest talt rigtig godt. Er du nysgerrig på deres koncept og produktsortiment, så besøg ugleunger.dk her og bliv inspireret.  

Ifølge danske forældre er der følgende fordele ved at handle online:

  1. Der er altid gode tilbud på tøj og diverse til de små
  2. Der er rig mulighed for at handle, når de små er blevet puttet
  3. Det er let at sammenligne priser (og dermed få mest muligt for børnepengene)
  4. Det er hos mange webshops muligt at tage forskud på børnepengene (en form for afbetaling / kredit)
  5. Varerne kan leveres direkte til døren (du skal ikke ud og køre)

Opfordring: Støt de danske webshops

Vi har som udgangspunkt ingen holdning til, om man bør shoppe online eller offline. Vi kan til gengæld varmt anbefale at støtte de danske virksomheder, hvad enten du vælger at handle i en fysisk butik eller en digital af slagsen.

Tilhører du den store gruppe af forældre, som nyder at købe bl.a. tøj og legetøj til børnene online, så vælg så vidt muligt de danske webshops. På den måde hjælper du indirekte med at skabe vækst og arbejdspladser på det danske arbejdsmarked. Derudover kan du nyde godt af hurtig levering og dansk kundeservice. Som du måske kan fornemme, så er der mange gode grunde til at vælge dansk.

Få inspiration til børneværelset her

børneværelset

Børn er deres egne, og de kan have meget klare holdninger til, hvordan deres værelser nu engang skal se ud.

Dog har forældrene stadig meget ansvar og medbestemmelse, når det kommer til børneværelserne.

Når der skal indrettes, skal man i sagens natur overveje, hvilken alder og personlighed, ens barn har, for værelset er barnets helligste, og det skal afspejle dets identitet.

Man skal også tage stilling til, hvor mange penge, der skal postes i selve værelset såvel som dets møbler.

Hent inspiration hos andre

Hvis man går og venter på at få en lille ny, eller hvis man står foran en flytning eller andre situationer, hvor der skal ske noget drastisk med børneværelset, bør man søge inspiration.

Det kan man med fordel gøre på nettet, blandt andet hos Klikket.dk, for det er en super god måde at få nogle grundlæggende idéer om, hvad der fungerer, og hvad man kan lide.

Det kan også være en god idé besøge sine venner eller familiemedlemmer, hvis de har børn i den alder, man selv skal indrette værelse til.

Det er dog en lidt tvivlsom strategi, da det giver et mere snævert billede af de mange forskellige designmuligheder og møbler, man kan finde på nettet.

Genbrug er det nye sort

Når man skal i gang med projekt børneværelse, skal man selvfølgelig også have gjort sig nogle tanker om pengene.

Det er meget individuelt, hvor mange penge, man vil afsætte til et børneværelse, men man bør under alle omstændigheder beslutte det, før man går til værks.

I den forbindelse kan man overveje, om man skal købe helt nye møbler og basere indretningen på det grundlag, eller om man skal kigge i en genbrugsbiks.

Genbrug er kommet for at blive, og der findes virkelig mange skjulte skatte i de fleste genbrugsbutikker, hvorfor man bestemt bør overveje det – især, hvis pengene er små, eller hvis man bare ikke gider at spendere det vilde på et børneværelse.

Tag dit barn med på råd

Endelig bør man helt afgjort spørge sit barn, hvis det vel at mærke er født og har nået en vis alder, hvad han eller hun synes, der skal gøres.

Hvis barnet er meget glad for en bestemt ting, hvad enten det er biler eller søheste, kan man prøve at inkorporere det i værelset på én eller anden måde.

Måske er det malet på væggene, måske er det en del af møbeldesignet; mange veje fører til Rom, men det vil helt sikkert være et stort hit hos barnet.

Når det så en dag bliver for gammelt til den givne hobby eller interesse og vil have værelset lavet om, må man så gøre det og for så vidt muligt tilpasse værelset barnets alder igen.

Jo ældre barnet bliver, jo mere vil det naturligvis forsøge at bestemme, så det er vigtigt ikke at lade barnet selv dominere indretningen alt for meget.

Det er trods alt stadig forældrene, der bestemmer, så indretningen skal snarere være et samarbejde end et soloprojekt for nogen af parterne.