Home Blog

Sådan vælger du den helt rigtige autostol

autostol

Hvordan vælger man den helt rigtige autostol til sit barn? Det kan synes som en jungle at navigere i, da der er så utrolig mange modeller på markedet. Lovkravet siger at børn op til 135 cm skal sidde i en stol. Det er ligeledes lovpligtigt, at den autostol man transporterer sit barn i, lever op til de sikkerhedsmæssige krav, der er i Danmark. Samtidig skal børn op til to til tre år sidde bagud vendt. Ja kravene er mange. Der vil være en gennemgang af autostole her, så du bedre kan få et overblik over, hvad der er på markedet. Og hvad netop jeres behov er.

Gennemgang af vigtige elementer ved valg af autostol

Først og fremmest skal man kigge efter autostole i den aldersgruppe, der passer med ens barn. Leder du efter en stol dit barn kan bruge i mange år frem, kan man evt. kigge efter en såkaldt 2i1, der kan ændres fra en gruppe 1 til en gruppe 2/3, i takt med at barnet vokser.

En smart finesse er, at betrækket kan tages af og vaskes på nogle modeller. Andre modeller har god ergonomisk støtte i nakkestøtten. ISOFIX er noget de fleste biler har i dag. Men tjek din bil inden du vælger autostol. De stole med ISOFIX-Connect giver ekstra stabilitet og sikkerhed. Nogle biler er lavere end andre, og derfor kan det være en god ide at tjekke, om den stol man har tænkt sig at købe, kan tages ind og ud af bilen. Noget nyt der er kommet de senere år, er stole der kan dreje 360 grader i sin base. Det er vældig smart, når man skal have barnet ind og ud, og stadig ikke ønsker at gå på kompromis med sikkerheden i en bagud vendt stol. Noget af det allervigtigste ved valg af autostol, er at tjekke om netop den model du har kig på, er sikkerhedsgodkendt efter de regler der er i Danmark. Skal stolen med en tur ud i Europa, skal man også tjekke, at den er sikkerhedsgodkendt i EU.

Forskellige designs af autostole

Drømmer du om en pink autostol til prinsessen eller en flot kaki farvet stol til den store dreng? I dag kan man næsten få alt, hvad hjertet begærer inden for dette felt. Men ikke nok med at udvalget er stort inden for valg af farve, man har også mulighed for at vælge, om der skal være luftventilation i stolen, og om nakkestøtten skal være justerbar. Noget andet afgørende er vægten af stolen. Hvis stolen ofte tages ind og ud af bilen, er det praktisk at den ikke vejer så meget. Barnet bør sidde bagud vendt de første par leveår, da dette sikrer barnet bedst ved hårde opbremsninger. Man anbefaler faktisk, at barnet sidder bagud vendt så længe som overhovedet muligt. Det er her, det er super smart, med de autostole der kan dreje 360 grader, så ind og udstigningen lettes bedst muligt. Ovennævnte gennemgang skulle gerne lette dit valg af autostol.

Magnettape muliggør smart babyindretning i hjemmet

magnettape til børneværelset

Magnettape har mange anvendelsesmuligheder. Tapen klistrer på den ene side og er magnetisk på den anden side. Derfor kan du få et magnetisk flade, som du ønsker. Det er smart til at hænge tegninger eller andet op på væggene, så er de nemlig lette at skifte ud. Det kan også være fine børnebilleder, hvor der løbende kommer flere til.

Ved puslebordet kan der ophænges billeder/motiver, som kan udskiftes, når babyen har kigget dem op, og trænger til noget nyt at kigge på for at kunne ligge stille ved bleskift. Det er smart og meget brugbart. Se et bredt udvalg af magnettape her.

Hæng ikke alt for meget op

Det selvklæbende magnetbånd er naturligvis ikke stærkere end selve klæben, derfor kan der ikke hænges hvad som helst op. Med det for øje, er der stadig mange muligheder. Tapen kan bøjes og skæres til, præcis efter behov. Tapen kan fås i forskellige størrelser, du kan endda få det i en bred foliestørrelse. Taper du en flade til med det, så er der masser af timers underholdning til junior, som kan lege med magneter præcis som på køleskabe. Det er sjovt og underholdende for dit barn, som samtidig træner sin finmotorik.

Hvad kan du hænge op på magnettape?

Du kan som nævnt hænge tegninger eller fotografier op, men du kan for eksempel også hænge selvlysende stjerner, pynt eller lave områder til magnetleg for barnet.

En sjov ting at lave er at opsætte en stribe, hvor der kan sættes mønter på stribe. Det kan være uges lommepenge, eller bare for sjov. Så er der et klart overblik over antallet af mønter.

Du kan få taperullerne i forskellige farver, så de passer til de farver, som du har valgt til børneværelset. Det er smart, hvis noget af det er blottet.

Lær om magnetisme gennem nysgerrig leg

Det lille barn vil finde det morsomt at lege med magnetflader. De lidt større børn vil begynde at undre sig over, hvordan det fungerer. Derfor vil de nysgerrigt undersøge og udforske magnetisme. Det er en god indgangsvinkel til at lære om naturvidenskab. Måske I sammen kan snakke, undersøge og lære i fællesskab. Det er altid godt med læring gennem leg og at have noget håndgribeligt i hænderne imens. Måske du også selv får frisket din viden om magnetiske op, eller tilegnet dig den på ny, hvis det skulle være glemt i årenes løb.

Har din bolig brug for et helt nyt køkken?

lillebarn aubo.dk

Annonce

Hvis du mener, at det er nu, at køkkenet skal udskiftes, er det godt, at du har fundet frem til denne artikel. Her vil du nemlig kunne finde hjælp til, hvordan du kan få fat i et godt køkken, der egner sig godt til små børn. Det kan jo godt være et kæmpe problem at have et køkken, som et lille barn kan gå fuldstændig amok i. Mange små børn elsker at slå på ting og røre ved ting med fedtede fingre, hvilket jo er noget, der godt kan blive problematisk, hvis du ønsker at holde dit køkken i nogenlunde stand.

Investér i et børnevenligt køkken

Den nemmeste måde på, hvordan du kan undgå, at dit barn/dine børn ender med at skade det køkken, som du kommer til at købe, er ved at investere i et køkken, som et barn ikke kan destruere. Du bør altså investere i køkken, der kan holde til alt muligt forskelligt. For at finde sådan et fantastisk køkken, bliver du nødt til at bruge internettet.

Sådan får du hurtigt fat i et børnevenligt køkken

Hvis du ønsker at få lavet et køkken, som børn også vil synes om, bør du bruge noget tid på at finde på nogle pæne farver, som du tror, der vil se pæne ud. Den nemmeste måde på, hvordan du kan få fat i et køkken med pæne farver, er ved at lede efter en virksomhed, der har et godt udvalg af køkkener.

Find en passende virksomhed

Det er vigtigt, at du finder en virksomhed, der har lige det, som du leder efter. Internettet kan hjælpe dig med at finde en god virksomhed, der kan hjælpe dig med at få lavet et flot køkken. Hvis du ikke har tid til at lede efter den bedste hjemmeside, så find dit nye køkken her.

3 gode råd til indretningen af børneværelset!

børneværelse

Ligesom alle de andre værelser og rum i hjemmet kræver indretningen af børneværelset overvejelse, kærlighed og mange tanker så resultatet bliver så optimalt som muligt for hele familien. Dette kan dog til tider være nemmere sagt end gjort. Det kan nemlig være en finurlig proces at indrette et børneværelse, så det er fuldt funktionelt og brugbart for børnene, men samtidig også har et design som de voksne kan lide og synes er i tråd med resten af husets indretning. For netop at gøre denne proces en smule nemmere, så vil der her komme en kort guide med tre gode råd til, hvordan man bedst muligt når i mål med indretningen af børneværelset.

Hav tjek på opbevaringsmulighederne

Børn vil være børn, og de elsker nu engang at lege med legetøj – og helst en masse forskellige former for det. Derfor kan et af de absolut vigtigste aspekter ved indretningen af et børneværelse siges at være et væld af forskellige muligheder for opbevaring – jo flere, jo bedre. Hvis man har opbevaringsmuligheder in mente, når man indretter værelset, får man mulighed for hurtigt og simpelt at kunne finde legetøj frem til børnenes fornøjelse og til de voksnes store glæde kan det lige så hurtigt pakkes ned og stilles væk igen. Forskellige muligheder for opbevaring kunne eksempelvis være store skabe, enkle skuffedarier, hylder med dertilhørende kasser eller lignende. Alt dette og meget mere endnu kan findes på Heybolig.dk, hvor man også har mulighed for at lade sig inspirere af endnu flere smarte og stilfulde løsninger.

Overvej et blødt element at sidde på

En anden ting som kan være en god idé at overveje, når man indretter et børneværelse, er muligheden for sidde- eller liggepladser. Der er nemlig overhængende sandsynlighed for, at de voksne i hjemmet også vil komme til at tilbringe nogle gode timer på værelset med sjov leg og hyggelige aktiviteter. I denne forbindelse vil det for de fleste være yderst kærkomment med en god siddeplads eksempelvis i form af en lille sofa, lænestol eller lignende. En anden mulighed kunne også være en form for sovesofa, som både kan agere legeplads for børnene i udslået tilstand og siddeplads for de voksne, når den er foldet sammen.

Anskaf børnevenlige møbler

En sidste ting som kan være vigtig at huske på under indretningen er, at det kan være en rigtig god idé at anskaffe sig børnevenlige møbler. Med dette menes der møbler uden alt for skarpe kanter eller hårde overflader, som ikke har kostet en bondegård. På denne måde kan børnene i større grad slå sig løs uden risikoen for knubs eller uheld, og samtidig gør det heller ikke alt for ondt på forældrene, hvis der bliver spildt på møblerne, eller noget går i stykker – hvilket unægteligt kan være svært at undgå. Dog hænger kvalitet ofte sammen med prisen, hvorfor man kan overveje, om man ønsker at investere lidt flere penge til fordel for nogle forhåbentligt holdbare produkter.

Få flotte negle på nem og billig vis med gellack

gellack til negle

Gellack er en neglelak tilsat gelé, som sikrer et pænt og langtidsholdbart resultat, uden at du nødvendigvis behøver at bruge mange penge eller meget tid på dine negle. Gellack-neglene kan laves hjemme på sofaen, efter dine børn er puttet, mens du ser din foretrukne serie. Neglene holder i 2-3 uger og er nemme at lave.

Køb et startkit med alt, hvad du skal bruge, og kom nemt i gang med at lave gellack 

De fleste forhandlere af gellack sælger såkaldte startkits, som indeholder alt, du skal bruge til at lave gellack-negle selv. Startkittet fra Nailster, der forhandler gellack, er et eksempel herpå. Startkittet indeholder primer, basecoat, gellack, topcoat og cleanser samt det nødvendige udstyr til at kunne fjerne gellacken igen. Det kan lyde uoverskueligt, men det er det ikke. Nedenfor kan du læse, hvordan du med fem simple trin kan lave neglene hurtigt og nemt.

Gellack: kombinationen af neglelak og gelénegle

Med gellack får du fordelene fra den klassiske neglelak og neglesalonernes gelénegle i ét produkt. I produktet får du altså det bedste fra begge verdener, uden at det hverken er svært, dyrt eller uoverskueligt. 

Gellack kan bedst sammenlignes med en traditionel neglelak. Den påføres neglen med samme metode, som du påfører din neglelak – med den velkendte lille børste. Forskellen er dog, at gellack grundet sit indhold af gelé ikke kan lufttørre og derfor skal hærdes under en lille UV-lampe.

Undgå tørretid og ødelagte negle

Ved at hærde lakken under UV-lampen undgår du desuden de lange minutter, hvor du tålmodigt venter på, at neglelakken skal tørre, imens du desperat vifter med hænderne og puster kraftigt på dine negle. Gellacken er tør, så snart UV-lampen slukker. Du er derfor klar til at skifte ble, lave mad eller lege med dine børn, så snart gellacken er hærdet, uden du skal være påpasselig med at udtvære eller lave hakker i lakken.

Sådan bruger du dit startkit

Først vasker du dine hænder grundigt og fjerner fedtlag og eventuelt snavs fra din negle. Dette gør du med startkittets primer. Kom lidt primer på en vatrondel, og tør grundigt dine negle af.

Herefter er du klar til at påføre basecoat. Basecoaten påføres i ét lag og styrker din negl, så neglen har mindre tendens til at knække og flosse. Desuden beskytter basecoaten mod misfarvning af din negl fra den farvede gellack. Misfarvninger kan især forekomme uden brug af basecoat, hvis du bruger gellack i stærke farver. Du skal hærde basecoaten under din UV-lampe, inden du går videre til næste trin.

Du er nu klar til at påføre gellack i din foretrukne farve. Gellack kommer i et stort udvalg af farver og nuancer, og den skal påføres i 2-3 lag for at opnå et dækkende resultat. Hærd gellacken under UV-lampen mellem hvert lag, inden du påfører det næste lag.

Det sidste lag, du skal påføre, er topcoaten. Topcoaten beskytter gellacken fra slid, og topcoaten er derfor det øverste, beskyttende lag. Topcoaten skal påføres i ét lag og hærdes under UV-lampen.

Som det sidste skal du rense dine negle for overskydende gellack med en cleanser. Kom lidt cleanser på en vatrondel, og tør grundigt neglene af. Topcoaten giver glans til det færdige resultat, og du har nu flotte lakerede negle de næste 2-3 uger.

Styrk barnets fantasi og udvikling med en kuglebane

dreng og pige leger
Cute girl wearing eyeglasses while playing with concentration a creative game next to her colleague in the classroom of a modern kindergarten

De færreste børn mangler fantasi, men det er alligevel hensigtsmæssigt at indbyde til lege, hvor barnets fantasi bliver aktiveret. Generelt er lege, der på en eller anden måde styrker barnets udvikling en rigtig god ting.

I dag vil vi bl.a. forklare, hvordan en kuglebane kan sikre både læring og underholdning for dit barn. Vi vil også komme ind på, hvad en god kuglebane koster.

Lær barnet at tænke logisk ved hjælp af en kuglebane

Der findes rigtig mange måder, hvorpå man kan aktivere barnets tænkeevner, herunder barnets evne til at tænke logisk.

En af mulighederne inkluderer en kuglebane. Her er barnet nemlig tvunget til at bruge logikken, hvis han eller hun skal have banen til at fungere. Barnets opgave er at sætte de forskellige dele sammen på den rigtige måde. Nogle kuglebaner kan kun samles på én måde, mens andre baner er mere fleksible og derved i højere grad lægger op til, at barnet kan udfolde sin fantasi og kreativitet.

At kunne tænke logisk er en meget vigtig og ofte undervurderet egenskab. Dette vil ikke kun gavne barnet i børnehaven og i skolen, men også senere i voksenlivet. Tøv derfor ikke med at investere i legetøj, der udfordrer den logiske tænkning.

Køb f.eks. en kuglebane i træ, hvis du gerne vil gøre en indsats for at sikre den ideelle udvikling for dit barn.

Banerne styrker også koncentrationsevnen

Foruden at træne den logiske tænkning, så vil man med kuglebanen også helt automatisk træne koncentrationsevnen. Der er nemlig brug for både tålmodighed og koncentration, når det hele skal gå op i en højere enhed.

Har dit barn – ligesom mange andre børn – svært ved at koncentrere sig, så vil sådan en kuglebane være et godt køb. Barnet vil hurtigt blive bidt af legen, hvilket vil skærpe koncentrationsevnen.

Hvad koster de mest populære kuglebaner?

I dag kan man købe kuglebaner i mange forskellige kvaliteter, størrelser og prisklasser. De mest populære baner er produceret i træ, mens nogle af de mindre efterspurgte er produceret i plast. Vi anbefaler at gå efter en træbane, idet disse holder bedst. De er dog også en smule dyrere.

Der findes mindre kuglebaner, der ikke koster mere end 100-300 kroner, ligesom der i den anden (større) ende findes baner til 2.000-4.000 kr. Spørgsmålet er derfor, hvor stor og udfordrende en bane man har brug for. Du kan f.eks. købe moderne og holdbare kuglebaner fra mærker som PlanToys, Small Foot og Wonderworld.

Dette definerer en sund familieøkonomi

Familie og økonomi

Sponsoreret indhold

Når man vælger at stifte familie, så vil man helt automatisk skulle forholde sig til en lang række nye ting. Hidtil har du kunne nøjes med at tænke på dig selv og din partner, men nu er der pludselig også et barn eller to, som regner med dig. I den anledning kan det bl.a. blive nødvendigt at foretage nogle økonomiske ændringer mht. budget, prioriteringer m.v.

I artiklen vil vi forsøge at definere den sunde familieøkonomi, så du har en idé om, hvad du skal leve op til. Og lad os med det samme slå følgende fast; man kan sagtens have en sund økonomi, selvom man ikke indkasserer 100.000 kr. i løn om måneden.

Der skal lægges et nyt budget

Økonomi er sjældent det, der fylder mest, når man venter barn og er klar til at stifte familie. Det er ikke desto mindre vigtigt, at det økonomiske spiller, hvis både forældre og børn skal trives.

Er der ikke en sammenhæng mellem budget og det faktiske forbrug, så vil det kunne forårsage store frustrationer, stress og bekymring hos forældrene. Og dette vil helt naturligt påvirke de små, idet mor og far ikke har så meget overskud.

Grundet ovenstående skal der lægges et budget, der tager højde for alle de udgifter, der er forbundet med børn og familieliv. I barnets første leveår skal der bl.a. afsættes penge til autostol, sengetøj, tøj, puslebord, barnevogn og meget mere. Sidenhen vil der opstå udgifter til dagplejer / vuggestue etc.

Rentetunge lån gavner ikke familiens økonomi

Som forælder til et eller flere børn kan du nemt og hurtigt komme til flere penge. Du kan nemlig til hver en tid – hvis du ikke er registreret i RKI – optage lån på nettet. Desværre er de hurtigste lån, herunder kviklån, typisk også de dyreste, hvorfor sådanne lån bør undgås.

Det er som udgangspunkt ingen skam at låne penge til formål som køb af bil, tilbygning, rejser osv. Lånet skal bare helst ikke få en alt for stor indvirkning på familiens økonomiske fremtid. Ønsker du info om, hvad det koster at optage et privatlån i dag, så opdag de aktuelle muligheder hos Santander. Der kan optages privatlån til stort set alle formål, og renten er ofte lav, hvis man låner de rigtige steder.

Disse elementer bør også indgå i familieøkonomien

Foruden at lægge og overholde budgetter samt ikke at optage dyre lån, så er der også nogle andre elementer, der bør indgå i familiens økonomi. Det drejer sig om følgende:

  • Der skal være afsat midler til uforudsete omkostninger
  • Der skal betales regninger til tiden (brug evt. PBS)
  • Der kan oprettes børneopsparinger (hvis der er økonomisk overskud til det)
  • Der bør være fokus på at indfri dyre lån først (hvis flere lån)
  • Der bør holdes en god dialog med bankrådgiveren (kan være til store hjælp)

Hvilke elementer er uundværlige i din økonomi?

Gode idéer til sommerferie med børn

pool

Når man har børnene med på ferie, så vil der helt naturligt være mere fart på. Alle i familien skal dog have muligheden for at kunne få slappet af. For mange er sommerferien der, hvor man kan lægge det hårde arbejde bag sig for en stund. Om ikke andet indtil det starter op igen. Her er et par råd til, hvordan man kan nyde godt af en sommerferie med de små.

Dansk sommerferie med børn

Man behøver ikke tage udenlands for at holde sommerferie. Er vejret godt, så er der mange steder i Danmark, hvor man kan få oplevet feriestemningen. Man kan for eksempel tjekke, hvad leje af poolhus koster. Holder vejret godt, så er det noget, der nemt erstatter en ferie sydpå, hvor poolen er den primære bookingårsag. Her kan de små stadig få lov til frit at plaske frem og tilbage i vandet.

Det afslappende alternativ

Er man til de mere stille, kulturelle oplevelser, så er storbyferier i Danmark også en mulighed. Du finder ikke noget Eiffeltårn herhjemme, men der er en masse andet, som vores egne rammer kan tilbyde. Det kan også betale sig at researche lidt omkring privat sommerhusudlejning. Her kan der være mange billige løsninger for familier, der ikke har behov for at tage på den store rejse sydpå.

Inspiration til ferieoplevelser

Hvis man har mulighed for det og mod på det, så kan det betale sig at kigge på, hvad omkostningerne ved en kør selv-ferie vil være. Det kan vise sig at være billigere, end hvis man skulle flyve til destinationen. Det er afhængigt af, hvor man gerne vil hen, og hvor mange flybilletter man skal bestille. De sparede penge kan man så bruge på oplevelser til at gøre ferien ekstra spændende for både jer og de smp. Ellers bør man tage beslutningen om destination i samarbejde med hele familien. Det kan være smart sammen at reflektere over, hvad man ønsker at opleve i en ferie. Er man en rigtig aktiv familie, så kan det være for eksempel være fordelagtigt at kigge ind i, hvad det koster at tage på skiferie. Så længe der er børnevenlige faciliteter, behøver det ikke være noget, der skræmmer en. Tværtimod kan det være utrolig sjovt. Alle i familien vil lære noget nyt, og måske vil børnene tigge om at tage tilbage næste år.

Tips til ferie med børn

Selvom man har børn med, så betyder det ikke, at hele ferien skal handle om dem. Det er vigtigt også selv at kunne nyde godt af den velfortjente fritid. Derfor kan det være en idé at tage steder hen, hvor der er noget, man som forældre er glade for. Måske kan man endda tage på udflugter, hvor man kan dele viden og engagere børnene i det, som man selv har set frem til at opleve. Når man har de små med, så er det vigtigt at sørge for, at pakningen starter tidligt. Der er mange ting, der skal med. Der er altså mange ting, der kan glemmes. Det er smart at starte på udformningen af en pakkeliste lang tid før selve rejsedatoen.

Køb legetøj til barnet på Black Friday

black friday udstyr

Mange danskere glæder sig til Black Friday, da de kan købe en masse ting på udsalg. Du har dermed mulighed for at kunne spare en masse penge. Ifølge spørgeundersøgelser vælger mange at købe deres julegaver denne dag, da de kan spare en masse penge. Det er en god ide at du bl.a. får overstået juleindkøbene til dine børn, da de med garanti har fortalt dig hvad de ønsker sig. Der kommer som regel gode tilbud i legetøjsbutikkerne, hvilket gør det til en oplagt mulighed at få overstået gaverne. Du kan være så heldig at der kommer så mange procenter, at du faktisk kan købe noget mere til dit barn.

Forbered dig til den store shopping dag

Ud fra barnets ønsker er det en god ide at forberede sig til Black Friday. Butikkerne og hjemmesider offentliggør deres gode tilbud omkring en uge inden Black Friday. Det anbefales at du sammenligner priser fra flere butikker hvis du kender det nøjagtige produkt du skal købe. På denne måde kan du finde ud af hvor du kan få legetøjet til den billigste pris og har dermed et overblik over hvor du skal købe ting henne.

Børn er nemme at købe gaver til

De fleste børn er relativ nemme at købe ting til, da det ofte er ønsker fra legetøjsbutikken. I legetøjsbutikker er der alt hvad hjertet begærer til drenge og piger. Der er bl.a. bamser, dukker, LEGO, Barbie, biler og meget mere. Hvis du skal købe en fødselsdagsgave til et barn Black Friday, så husk lige at få et byttemærke på. Det er ærgerligt at have købt et produkt, som barnet har i forvejen eller får af en anden.

Brug tid med familien på Black Friday

Hvis barnet længe har ønsket at købe noget for sine egne lommepenge, så kan du gøre Black Friday til en familieudflugt. Der er mange fordele ved dette, da man kan hygge sig med familien og samtidig købe ting, som der er behov for. Barnet kan få lov til at købe noget for sine egne penge, og er endda heldig at der penge at spare på legetøjet. Black Friday har åbent længe, hvilket gør, at man efter arbejde sagtens kan tage i centeret efter arbejde for at shoppe gode tilbud.

Find de bedste tilbud

Det kan hurtigt blive dyrt at købe legetøj til børn, da bestemte mærker er meget populære at købe. Efterspørgsel og dermed popularitet på produkter gør ofte, at produkterne bliver dyre. Du får f.eks. ikke særlig meget LEGO for pengene, hvilket gør, at man ofte kan føle at man ikke har købt noget særligt til barnet, men alligevel har brugt en masse penge. Derfor kan du med fordel købe legetøj på Black Friday, så du ikke kommer til at betale overpriser på gaver til børnene. Find de bedste Black Friday tilbud, så du kan få noget mere legetøj fra pengene.

Vuggemotor – Alt du skal vide om en vuggemotor!

Leder du efter en vuggemotor? Skal du bruge en snarest? Er du blot lidt forvirret over, hvad det er? Eller måske vil du gerne vide, hvad en slyngevugge er?

Hvis du har hørt ordene, fordi du snart bringer en baby til verden, eller hvis du kender nogen, der gør, og du er ked af, at du ikke ved, hvad det er, skal du bare tage det roligt, for du kan få meget mere information om emnet ved at læse med herunder.

Hvad er en vuggemotor?

En vuggemotor er blot det, som ordet indikerer. Det er en motor til en vugge, der kan gøre at den vugger op og ned, hvilket din lille baby kan finde noget ro og tryghed i.

Det lyder måske sjovt eller kompliceret, men det er i bund og grund bare en motor, der kan stå i stedet for dig, hvis du gerne vil have en lille pause fra at skulle rokke din baby i favnen eller i vuggen.

En slyngevugge lyder måske også meget anderledes fra en almindelig vugge, men det er ligeledes ikke særligt kompliceret – det er blot en vugge, der er designet på en anden måde end en vugge, der står på gulvet. En slyngevugge kan hænges fra loftet, og ser lidt anderledes ud, men ellers er det en helt normal vugge med nogle lidt smartere features.

Hvad skal jeg bruge en vuggemotor til?

Du skal faktisk bare bruge din vuggemotor til at give din baby noget tryghed, og du skal bruge den til at give dig og din arm pause, så du ikke får krampe af at få dit barn til at sove i en periode, der måske i forvejen kan være svær at komme igennem. Desuden vil den sørge for, at din lille baby sover trygt og har det dejligt i slyngevuggen.

Sådan finder du den rigtige vuggemotor

Når du skal finde den rigtige motor til at vugge dit barn, kan du lede på nettet, hvor du kan finde en masse spændende ting. Hvis du søger på vuggemotor, kommer der garanteret en masse sider frem, og hvis du kigger på de sider, vil du helt sikkert finde nogle motorer, der passer til din vugge.

Derefter skal du bare tænke dig godt om, og så skal du købe den, du synes der virker god og stabil, så din fremtidige baby kan få noget søvn, og din arm ikke behøver at blive træt!