Emmaljunga Big Star NXT90 B 2019

emmaljungasortnxt90

Den svenske mærke og velkendte brand Emmaljunga er kendt for deres høje kvalitet af både barnevogne og klapvogne. I denne artikel har vi taget udgangspunkt i Emmaljunga Big Star NXT90 B.

Barnevognen af modellen NXT90 B kan købes i bl.a. farverne “Competition Black” og “Lounge Black”, hvoraf begge farver er stilrene og elegante.

emmaljunga-nxt80-big-star-sortemmaljunga-big-star-black-med-star-competition

Se hvor let NXT90B fra Emmaljunga kan pakkes sammen.

Emmaljunga Big Star NXT90

Barnevognen er moderne og kraftfuld i dens udseende, som kan anvendes fra barnet er helt spæd og op til 3 år. NXT90 B har justerbar affjedring, der gør at barnevognen har en helt fantastisk kørekomfort med dens store svingbare hjul og kan klare al slags vejr samt underlag.

Barnevognen kan med fordel benyttes i et storcenter eller til daglige gåturer rundt i byen, hvor der stadig færdes af mennesker. De drejbarer svinghjul er ingen hindring for eventuelle manøvre sving i menneskemængden eller sågar jævnligt skiftende retninger. Faktisk klarer den det helt enkelt og nemt uden besvær.

Den eneste udfordring der kan være en svinghjul og som du vil opleve, er hvis du oftest går tur i varierende terræn. Det kunne være i sand, sne eller i skoven, hvor der ofte er ujævnt terræn og vognen kan være sværere at styre.

Emmaljunga Big Star med competition stel er en af de mest robuste og største barnevogne på markedet i 2019. Dens ekstreme rummelighed og luksuriøsitet gør den til noget helt specielt. Desuden er den nem at klappe sammen og kan blive ekstremt kompakt.

NXT90 B er den næste generation af barnevogne fra Emmaljunga. Det specielle ved netop denne model er, at den er fremstillet i op til 50 % genanvendt aluminium. Flere dele af barnevognen består af aluminium og det er derfor en væsentlig del af hele skelettet, der er produceret og fremstillet af genbrugsmateriale. Desuden er competitions stellet i begge farver i sort akkurat som de punkteringsfrie svingbare hjul fra ECCO.

Vægt for Emmaljunga Big Star NXT90 B:

Stel inklusiv hjul: 10,8 kg

Barnevognskasse: 6,7 kg

Hvad koster Emmaljunga Big Star NXT90 B fra ny?

Hos de fleste webshops og der hvor vi har kigget, medfølger der et solsejl og insektnet ved køb af barnevognen. Det kan dog varierer og det er heller ikke uhørt, at du har mulighed for at få rabat og dermed en billigere pris på barnevognen eller får forhandlet en pusletaske eller andet med i prisen.

Desuden kan det også anbefales at kigge efter en brugt barnevogn fra Emmaljunga, hvor der kan være mange penge at spare. Ofte kan du købe en velholdt model for 1/3 af udsalgsprisen. Ligeledes er det heller ikke utænkeligt, at der medfølger yderligere madrasser, dyner og dynebetræk til barnevognen eller noget tøj afhængig af kønnet.

Det ses oftest at førstegangsforældre vil have en barnevogn fra ny, men kig efter en brugt inden du køber en ny.