Feriedestinationer i Danmark for børnefamilier!

kroophold med børn

Er i en børnefamilie og ønsker at finde en feriedestination i Danmark, er der masser af muligheder for det. Sommerferien behøver ikke altid, at foregå i udlandet, da Danmark er et fantastisk land, at holde ferie i og udforske med ens børn. 

Der findes et hav af alternativer og mulighed for at få en mindst lige så god sommerferie, som i udlandet. 

Vær opmærksom på at prisen hurtigt kan løbe op, men hvis dette som sådan ikke har nogen betydning for jeres familie, så kan du roligt med god samvittighed læse videre. 

Et weekendophold eller et kroophold på en af de mange fantastiske kroer vi har i Danmark, kan være rigtig hyggeligt med ens børn. 

Ofte er der mange muligheder, i form af aktiviteter på selve opholdet eller i nærheden samt begivenheder og steder der er værd at besøge.

Det er et oplagt valg som feriedestination i sommerferien for en kortere eller længere periode eller blot som et weekendophold. 

Samtidig kan det være rart, at komme væk fra den normalt travle og til tider hektiske hverdag, hvor madpakkerne skal laves og børnene skal have lavet lektier. 

Det er med til at give en, som børnefamilie et pusterum og skabe unikke fantastiske oplevelser sammen som en lykkelig familie.

Hvor tager børnefamilier ofte hen i Danmark og holder ferie?

Vi behøver ikke, at skulle ret langt væk fra vores egne trygge rammer, førend det er ferie. Da Danmark er et forholdsvis lille land, kan man hurtigt komme fra den ene ende af landet til den anden.

På den jyske vestkyst, i Syddanmark eller i Nordjylland er der mulighed for at holde en ferie i på en af de mange danske campingpladser eller feriehuse, der kan lejes af alle børnefamilier.

Typisk kan et feriehus eller en campingplads lejes for mindst et par dage og i op til flere uger af gangen afhængig af sæsonen. Sørg for at booke jeres campingplads eller feriehus i god tid i forvejen, da der hurtigt kan blive udsolgt, hvis det er for tæt på sæsonen.

Et populært feriested for børnefamilie er Lalandia, som er nemt at komme til, uanset om du er bosiddende på Sjælland & Øerne, på Fyn eller i Jylland, eftersom de åbnede deres nye afdeling i Billund for snart en del år siden.

Deres feriehuse er populære og det er nemt samt bekvemt at booke og indlogere sig i en weekend eller for et par dage. 

Med muligheden for at bade på livet løs, spise på gode restauranter og opleve andre aktiviteter, er det et super sted at holde en kort eller længere ferie i løbet af året.

Vil i prøve en anden boform, kunne i bo billigt på et vandrehjem, som kan findes rundt omkring i hele landet. Her er der mulighed for at møde andre børnefamilie, skabe venskaber og bo flere sammen under samme tag.