Køb et legetæppe som din baby kommer til at elske

Køb et legetæppe som din baby kommer til at elske

Annonce

Et legetæppe er fuldstændig essentielt til enhver baby, fordi der i løbet af dagen går mange timer med at ligge, kravle, sove og lege! Det helt store spørgsmål er selvfølgelig, hvordan du sikrer dig, at du får fingrene i et legetæppe, som din baby kommer til at elske.

Det er nemt!

NATURES Collection tilbyder nemlig legetæpper af ægte skind, altså 100% naturlige materialer, som byder på ekstrem blødhed, dejlig varme, en anderledes overflade og et pænt ydre, som ser pænt ud i indretningen. Her kan du læse mere om disse gulvtæpper af skind og finde det legetæppe, som vil blive dit barns nye bedste ven.

3 legetæpper i udvalget

NATURES Collection tilbyder 3 gulvtæpper, som især er velegnede til brug som legetæpper. Det skyldes deres størrelse og look, som emmer af ren natur og kreativitet. Alle tæpperne kan give liv til børneværelset, men de er samtidig lavet i et stilrent design, der kan pynte i stuen og fylde rummet med nordisk charme.

Det Lille Får

Det lille får er et rundt lammeskindstæppe, som ligner et får med horn fra siden. Tæppet kommer i 2 størrelser alt efter, hvor du ønsker at bruge det.

Brun Bjørn

Brun Bjørn er et ægte lammeskindstæppe, som ligner en brun bjørn. Tæppet emmer af ren natur, fordi det ligner et dyr, og fordi det er lavet af naturens materialer.

Isbjørn

Slutteligt må du ikke gå glip af Isbjørn, som er et gulvtæppe, der ligner en isbjørn. Også dette tæppe er lavet af newzealandsk lammeskindspels.

Udover disse 3 legetæpper, så finder du et bredt udvalg af diverse andre tæpper, herunder designer tæpper, store gulvtæpper, koskind, zebraskind og sofatæpper af uldkvalitet.

Ægte lammeskind

NATURES Collections legetæpper af ægte skind er lavet af højkvalitetslammeskind fra New Zealand, som er udvalgt specifikt til formålet, grundet dets velegnethed. Pelsen er fantastisk blød og slidstærk, så tæpperne kan holde til brug hver dag. Pelsen er behandlet, så det er allergivenligt og fri for kemikalier. Så kan alle børn være med og nyde naturen helt tæt på.

Et bæredygtigt legetæppe

Vidste du, at NATURES Collection tænker bæredygtigt, når de vælger deres materialer og produktionsmetoder? De får deres lammeskind fra kødindustrien, hvor pelsen er et typisk biprodukt til produktionen af kød. Ved at vælge et af deres naturlige legetæpper får du et langtidsholdbart produkt, som er blødt, og som ydermere bidrager til at mindske ressourcespildet. Hvad mere kunne man drømme om?

Gør legen endnu sjovere

Med et naturligt legetæppe kan legen kun blive sjovere. Børn har godt af at blive udfordret på sanserne, og ægte pels må siges, at være en sand fornøjelse at røre ved for både børn og voksne! Dertil er pelsen tæt, så tæppet vil yde den rette komfort under hele legen. Med et naturligt touch, så kan legen kun blive endnu sjovere end nogensinde før.

Gå på opdagelse i NATURES Collections pelsede univers og find det gulvtæppe af naturlige materialer, som passer helt perfekt til din baby og dit hjem. På deres hjemmeside finder du ydermere information om pelspleje og meget mere inspiration til, hvordan du kan få glæde af naturen i din indretning.