Sådan gør du banedåben uforglemmelig

barnedåb

Er det blevet tid til, at dit barn skal døbes? Eller er du blevet pålagt ansvaret for at arrangere det perfekte barnedåb for de nybagte forældre, der måske har en anelse travlt med at få den nye hverdag til at hænge sammen? Uanset situationen så kan det være ganske gavnligt med en smule hjælp. Det kan godt være svært at finde inspiration til en god barnedåb, og derfor forsøger vi med det nedenstånde at komme med lidt bud på, hvad vi mener, der kunne gøre en barnedåb helt og aldeles uforglemmelig og fantastisk.

Vi skal skynde os at pointere, at nogle af nedenstående idéer er en anelse atypiske. Det mener vi dog ikke gøre noget.

Det er vigtigt at forevige sine minder!

Du må bestemt ikke undervurdere, hvor vigtigt det er, at man foreviger sine minder. Et barnedåb er en helt fantastisk begivenhed, hvor du meget gerne skulle kunne kigge tilbage på minderne mange år ud i fremtiden. Det er dog de færreste, der hyrer en professionel fotograf til at stå for dette. Det er dyrt og kan endvidere være en stressfaktor, hvis man skal have en fotograf til at rende rundt. Der findes heldigivs alternativer.

Et af disse alternativer, som især er vundet frem de seneste par år, er en Myselfie photo booth. Med en af de populære photo booths har man mulighed for at lade det være op til gæsterne, når der skal tages billeder. Derved gør man det sjovt og tillader samtidig, at de gæster, der ikke synes om at være på billeder, kan blive fri for dette. En photo booth bliver ofte et af omdrejningspunkterne til den lille begivenhed.

Sørg for at have en køreklar plan, der gerne må overskrides

Det kan for mange være en stressfaktor, hvis ikke der lægger en klar plan for dagen. Derfor kan du med fordel pensle ud, hvad du ønsker, at dagen skal gå med, og hvilke aktiviteter, der skal komme hvornår. Husk dog gerne på, at en barnedåb ofte er en ganske uformel affære, hvor det blot handler om at ses og hygge med sine nærmeste.

Derfor kan du godt have en plan om, hvad der nogenlunde skal ske til det barnedåb, du er ved at planlægge, men det er naturligvis helt fint, hvis denne køreplan overskrides eller på anden vis må ændres.

Man må ikke gå i spåner over, at ens planer ændres. Ofte vil det være fordi, at folk har det så hyggeligt, at man gør det. Derfor er der ikke behov for, at en plan til barnedåb holdes snorlige.