Termotøj til børn – efterår og vinter

termotoej2019

Vi får ofte henvendelser omkring valg af termotøj til børn. Hvilke mærker kan i anbefale? Er størrelserne ens, uanset mærke?

Derfor har vi lavet dette indlæg og vi håber det kan hjælpe dig på vej.

Har du selv børn, kender du med stor sandsynlighed til dette scenarie. Børnene er blevet større og vokset ud af deres termotøj, men det kan være lidt svært, at finde ud af hvilket tøj du skal give dine børn på i efterårs- og vinterperioden. 

Vejret kan være vekslende, hvilket hurtigt kan give ens børn en slem forkølelse samt snottet næser. Det er aldrig sjovt, at have syge børn og vel nok det man mindst ønsker for ens børn. For at undgå dette, bør du klæde dine børn ind i flere lag og gerne i gode åndbare og temperatur justerende materialer.

De små poder render ofte rundt uden for det meste af dagen. Selvom det kan virke varmt i solens stråler, vil det stadig være småkoldt og snyder derfor ofte en. 

Når børnene leger rundt i børnehaven eller skolen med deres kammerater, vil de kunne afgive sved og fugt, som føles ubehageligt, hvis det ikke kan blive absorberet væk. Derfor er det vigtigt med åndbart termotøj til din børn.

Termotøj – hvilket mærke?

Mikk-Line

Mikk-Line er et af de mærker, som du bør gå efter, hvis du er på udkig efter termotøj til dine børn. Materialerne de benytter er af høj kvalitet, åndbare, vindtæt og vandafvisende, så børnene ikke behøver bekymrer sig om, at kunne holde varmen vinteren over.

Det ses tydeligt, at der er ekstra forstærkninger på de viste eksempler nedenunder fra Mikk-Line, hvor der vil være et direkte link indtil en oversigt over alle de flotte mikk line termosæt.

Aktuelt kan du spare op til 30 % på Mikk-line termotøj!

mikklinetermosætrød

Køb det her – der er tilbud lige nu!

Selvsamme mærke Mikk-line har også termotøj med fleece, som er blevet ganske populært de sidste par år til især førstegangsforældre, der gerne vil være helt sikre på, at deres børn kan holde varmen i børnehaven eller skolen.

mikklinetermotøjbrun

Set til: 209,99 – Køb det her!

MarMar

Et andet populært og velkendt mærke, som jeg selv personligt er stor tilhænger af, er det danske mærke Marmar. Marmar termotøj bliver fremstillet og gode materialer samt i en god kvalitet til fornuftige penge.

Deres enkle, få farvekombinationer og funktionelle design, gør børnetøjet attraktivt i blandt de danske børnefamilier. De producerer både termodragter, termojakker, termobukser og termoveste i moderigtige farver og designs. Vi har taget et lille udpluk af et par stykker af deres tøj nedenfor.

Se hele deres udvalg her og spar op til 30 % på udvalgte produkter!

marmartermodragtorange

Set til: 279,99 – Køb det her!

marmartermodragtgråå

Set til: 399,99 – Køb det her!

En Fant

Faktisk er En Fant et af de danske mærker, som er mest populære i dag i Danmark og det allerflest søger på, når de skal vælge nyt termotøj til deres børn. Det er der også en speciel grund til, da de fremstiller fænomenalt tøj til skarpe priser, hvor alle børnefamilier kan være med. Også selv om man skal have flere end et sæt termotøj til ens børn.

Deres unikke stil og farvekombination har gjort dem populære i Danmark. Se blot dette gule termotøj til børn fra En Fant i deres specielle og modige design.

Stilen falder i høj grad ikke i alles smag, men respekt for at de tør lave noget specielt og anderledes end andre mærker og dermed skille sig ud.

Spar op til 50 % på udvalgte produkter fra En Fant i dag!

enfanttermotøjgul

Set til: 499,95 – Køb det her!

enfanttermodragtrosa

Set til: 299,95 – Køb det her!

Værd at vide om termotøj til børn

Sørg for at vælge termotøj til dit barn, hvor der er ekstra forstærkninger både på numse og knæ samt rig mulighed for at bevæge sig ved fødder og hænder, da børnene render ude det meste af dagen. 

Dermed får dine børn ekstra beskyttelse mod sig og mod fugt, sne og kulde. Børnene er ude hver dag, uanset vejr og øvrige forhold, så det er vigtigt med ordentligt termotøj. Det kan varmt anbefales, som skrevet tidligere, at købe termotøj med fleece i, hvis dit barn ofte klager over at fryse, da det er med til at holde lidt ekstra på varmen. 

Som regel kommer det til udtryk i, hvor højt et aktivitetsniveau dit barn har samt hvor god dit barn, er til at holde på sin varme og ikke blive kold.

Derudover må du også se efter, om termotøjet er vandafvisende, vindtæt og åndbart. Vigtigheden i åndbarheden kommer til sin ret, når børnene leger med hinanden og kan afgive sved, hvilket kan føles ubehageligt, hvis termotøjet ikke er åndbart.

Ydermere bør der være gode lukninger ved ærmerne – enten ved tapede sømme eller elastik for den mest optimale komfort for dit barn, så barnet ikke modtager kulde eller regn ind på deres hud, når de befinder sig udendørs. 

Er termotøjet foret indeni kan man med fordel mindske tøj lagene inden under termotøjet, men sørg stadig for at barnet kan holde varmen.

Sådan behandler og vasker du børnenes termotøj

Forsøg at skån dit barns termotøj så lidt som muligt for at give termotøjet den bedste behandling. Det anbefales at du kun vasker tøjet, når det er højest nødvendigt. 

Er børnene ude at lege og der er kommet mudder eller andet skidt på, vil det oftest kunne rystes af, når det er tørt eller blot med en fugtig klud og lidt knofedt.

Vasker du børnene termotøj i vaskemaskinen, bør du vaske det ved en skånevask på 40 grader. De fleste vaskemaskiner har flere indstillet programmer, heriblandt også et skånevask program til selvsamme formål.

Forsøg at være sparsom med vaskepulveret og kun et let centrifugering, så termotøjet tager så lidt skade, som overhovedet muligt ved maskinvask.

Ligeledes skal du huske altid at vende vrangen ind ad og sørg for at have alle lynlåse lukket, så de ikke går i stykker eller ødelægger vaskemaskinen.