29 forskellige begyndersko

begyndersko

Når dit barn begynder at gå, er det enormt vigtigt, at barnets første par sko, er med den rette støtte som kan hjælpe med balancen. 

Det kan ofte være en god idé, at bruge noget tid på, at finde de rette begyndersko til dit barn og gå efter nogle af de gode mærker. 

Det kan være begyndersko fra Angulus, Bundgaard, Ecco eller Bisgaard – alle mærker der producerer sko af høj kvalitet og af gode materialer.

Det er essentielt ved et par begyndersko, at skoen har en solid hæl samt et holdbart og kraftigt hæle skaft, da barnet vil have en tendens til, at træde med hælene når de starter med at gå.

Desuden bør du også tænke over om din begyndersko skal være med snørebånd eller velcro lukning

Vi lever i dag i en travl og hektisk hverdag og derfor foretrækker mange forældre en velcro lukning, da det er hurtigt og kræver mindst arbejde. Omvendt kan snørebånd være en fordel, da barnet vil have svære ved at forvride skoen af.

Vi har samlet en række forskellige begyndersko, som kan købes i forskellige størrelser til både drenge og piger. Der er taget udgangspunkt i, at det skal være en begyndersko i en høj kvalitet fra velkendte mærker. 

Alle de nævnte begynder sko kan købes direkte ved at klikke sig ind på det vedhæftede link ved den nævnte sko og med mulighed for at få yderligere information om den enkelte sko.

Vi gør opmærksomme på, at der vil optræde affiliate links. Det betyder blot, at vi får en kommission, hvis du beslutter dig for, at købe et af produkterne vi anbefaler.

Indhold

Angulus begyndersko – Tex støvle med snøre

Pris: 700,00,- kr

Forhandler: Babysam.dk

En smart Angulus begyndersko med snøre og lynlås. Skoen fra Angulus er fremstillet med en 100 % vandtæt membran og har en blød og fleksibel rågummisål.

Den vandtætte membran i støvlen holder effektivt vand ude, så barnet ikke får våde fødder og tillader samtidig, at foden kan ånde uden problemer.

Skoen er produceret i Portugal og fremstillet i skind og med 100 % kromfrit uldfoer.

Anbefalet voksetillæg på 1,2 cm

Angulus begyndersko – Tex støvle med velcro

Pris: 849,00,- kr

Forhandler: Babysam.dk

Flot begyndersko fra Angulus med refleks og velcro lukning. Skoen er produceret i skind og af fin 100 % kromfrit uldfoer, der holder kulden ude.

Angulus tex støvlen har en 100 % vandtæt membran, som er lamineret fast mellem for og overlæderet på støvlen. Membranen sikre at vandet bliver holdt ude, men samtidig kan foden stadig ånde i støvlen.

Det er vigtigt, at Angulus støvlens overlæder bliver plejet med imprægnering samt skocreme med et lavt olie indhold for at skoen bevarer sine egenskaber.

Anbefalet voksetillæg til Angulus Tex støvle er 1,2 cm

Angulus Starter Tex-støvle med velcro i lilla

Pris: 799,00,- kr

Forhandler: Babysam.dk

Angulus starter Tex-støvle med velcrolukning i en flot lilla farve. Pasformen er normal til bred pasform og er fremstillet med rågummisåler. 

Ydermere er den produceret i 100 % skind samt naturmaterialer. Det anbefales at pleje læder skindet på støvlen for at vedligeholde Angulus støvlens egenskaber. 

Anbefales voksetillæg til Starter Tex-støvlen er 1,5 cm

Angulus Sangulus begynderstøvler – Cognac/rust

Pris: 799,95,- kr

Forhandler: Kids-world.dk

Lækker og smart begynderstøvler fra mærket Angulus i en flot cognac farve. Begynderstøvlen går op og støtter omkring anklen og lukkes til med lysebrune snørebånd.

Angulus støvlerne er fremstillet i skindfór og har en god og fast lædersål i bunden. Den gode lædersål i bunden samt ydersålen produceret i skind sikrer et godt forfæste for barnet.

Desuden er pasformen normal og en støvle der bestemt kan klare en hel vinter – uden at barnet får våde eller kolde fødder.

Det rådes at tilkøbe et voksetillæg på mellem 1-1,5 cm ved køb af denne begynderstøvle.

Bundgaard begyndersko – Biis II

Pris: 399,95,- kr

Forhandler: Babysam.dk

Yderst let og fleksibel begyndersko fra Bundgaard til barnets første skridt udendørs. 

Bundgaard skoen har en ekstra kraftig sål, der gør skoen slidstærk og desuden beskytter snuden af foden. Skoen har en velcrolukning, der gør det nemt, at få skoen af og på.

Bundgaard begynderskoen kan købes helt ned fra str. 19 og opefter samt kan både købes i navy blå og pink.

Bundgaard begyndersko – Bixi i blå/grå

Pris: 379,95,- kr

Forhandler: Babysam.dk

Modellen bixi er en begyndersko fra Bundgaard, der har en naturlig pasform samt giver god støtte til fødderne. Sålen er meget blød og fleksibel, som sikrer at barnet får en god start. 

Bixi begynderskoen fra Bundggard har en let velcrolukning, så skoen let kan tages af og på flere gange om dagen.

Skoen fra Bundgaard er en lukket overgangs-sandal, der kan benyttes både ved høj sol og sensommeren.

Bundgaard begyndersko i zebra

Pris: 258,30,- kr

Forhandler: Littlefashionfeet.dk

Flot og elegant begyndersko fra Bundgaard i et zebra inspireret motiv. Skoen er til børn, der først lige er begyndt, at tage deres første skridt.

Bundgaard skoen er produceret i ruskind og har et fór i nylex. Sålen er produceret i læder med gummi og lukningen er i velcro.

Desuden er pasformen normal til bred og bemærk at målene per størrelse ved denne begyndersko er vejledende og kan variere med få millimeter.

Bundgaard begynderstøvle i bordeaux

Pris: 599,95,- kr

Forhandler: Kids-world.dk

Flotte og pæne vinterstøvler fra Bundgaard i bordeaux læder og ruskind. Begynder vinterstøvlerne har to velcrostropper hen over vristen for en nem lukning af støvlen.

Vinterstøvlerne i bordeaux fra Bundgaard har en fast hælkappe, der er med til at sikre en enorm god støtte for barnets fødder.

Bemærk at indersiden er fóret med fleece og bunden er produceret med en praktisk sål af høj kvalitet. Desuden er der lavet et praktisk mønster under vinterstøvlerne, der sikrer et godt fodfæste for barnet.

Ydermere er der i mellemlaget en praktisk tex-membran, der sikrer at fødderne holdes tørre og holder varmen, uanset vejrforholdene.

Det anbefales at tilkøbe et voksetillæg til disse vinterstøvler på mellem 1-1,5 cm.

Bundgaard vinterstøvle – Petit navy winter i velcro

Pris: 499,95,- kr

Forhandler: Kids-world.dk

Lækre Bundgaard vinterstøvler i en flot navy blå farve med synlige dekorative syninger. Den synlige og klassiske Bundgaard-kanin er at finde på pløsens top, så vinterstøvlerne er let genkendelige.

Bundgaard vinterstøvlerne har en praktisk velcro-lukning, der let kan åbnes og lukkes samt fremstillet i skind. Begynder støvlerne fra Bundgaard har en blød fóret inderside, hvorved der er et tykkere fór i hvid, så fødderne ikke bliver kolde.

Det gode ved lige præcis disse vinterstøvler er, at de er praktisk anvendelige og velegnet til udendørs leg. 

Ydersålen på støvlen har desuden et kantet og praktisk mønster, der giver barnet en god fornemmelse af jorden samt et sikkert fodfæste.

Du bør tilkøbe et voksetillæg på 1-1,5 cm ved køb af et par Bundgaard vinterstøvler. 

Desuden er målene vejledende og vil derfor kunne varierer med få millimeter.

Bundgaard vinterstøvle – Siggi i navy og sort

Pris: 749,95,- kr

Forhandler: Kids-world.dk

Flotte og elegante Bundgaard vinterstøvler i ruskind og navy læder med den let genkendelige Bundgaard-kanin på ydersiden af støvlen ved hælen.

Bundgaard vinterstøvlerne Siggi har to velcrostropper over vristen, der sikrer en let åbning og lukning af støvlerne samt mulighed for at barnet selv kan tilpasse pasformen.

Der er en fast hælkappe samt en god polstring omkring åbningen, der sikrer barnet en god støtte for fødderne, når de tager deres første skridt. 

På indersiden af vinterstøvlerne er de forét med fin uld samt en praktisk tex-membran, der sørger for et åndbart miljø og at fødderne holder sig varme ved kulde, sne eller regnvejr.

Der tilrådes at få fat i et voksetillæg på 1-1,5 cm.

Bundgaard begynderstøvle – Tex i blommelilla

Pris: 749,95,- kr

Forhandler: Kids-world.dk

Pæne og elegant Bundgaard vinterstøvle i en flot blommelilla i læder og ruskind med et allover print af små blomster i guld.

Vinterstøvlen fra Bundgaard har to praktiske velcrostropper, der sikre en hurtig og nem tilpasning af støvlen. Åbningen på støvlerne er godt polstret, således at de er behagelige at have på for barnet.

Indvendigt i Bundgaard vinterstøvlen er de forét med lækkert uld og desuden er der en tex-membran i mellemlaget af støvlen, der sørger for at holde fødderne tørre og varme vinteren over.

Ydermere har Bundgaard støverne en let og god gummisål med et dybt mønster, som samtidig sikrer et godt fodfæste for barnet.

Der anbefales at tilkøbe et voksetillæg på mellem 1-1,5 cm ved køb af støvlerne.

Bundgaard begyndersko – Mørk rosa med velcrolukning

Pris: 549,95,- kr

Forhandler: Kids-world.dk

Flotte Bundgaard begyndersko i mørk rosa med et moderne look samt velcrolukning. Begynderskoene fra Bundgaard har over vristen to praktiske velcrostropper, der kan justere tilpasningen af skoen.

Hælkappen er fast og polstringen er god omkring åbningen af skoen, så barnets fødder har den mest optimale støtte ved gang.

Bundgaard skoen er indvendigt forét med skind samt fremstillet med en fast indersål i bunden.

Ydersålen på skoen er praktisk og går op over snude og hælen for ekstra beskyttelse af barnets fødder. 

Bemærk at der under sålen på skoene er et rillet mønster, der er med til at give barnet et sikkert fodfæste.

Vi anbefaler at købe et voksetillæg på 1-1,5 cm til disse sko fra Bundgaard.

Bundgaard begyndersko – Mørk navy med smart lynlås

Pris: 549,95,- kr

Forhandler: Kids-world.dk

Smart moderne begyndersko fra Bundgaard i mørk navy med en smart lynlås på siden. 

Begynderskoene har over vristen dekorative snørebånd samt en fast hælkappe og god polstring ved åbningen. Dette sikre en optimal støtte af barnets fødder ved deres første skridt.

I bunden af skoen er der en fast indersål samt en foring af skind indvendigt. I bunden af sålen er der et rillet mønster, der sikrer et fast fodfæste for barnet.

Der tilrådes ved køb begyndersko fra Bundgaard et voksetillæg på 1-1,5 cm.

Bundgaard begyndersko – Navy læder med velcrolukning

Pris: 549,95,- kr

Forhandler: Kids-world.dk

Fantastiske lækre Bundgaard begyndersko i navy læder med en praktisk velcrolukning bestående af to velcrostropper over vristen.

Skoene har en hel fast hælkappe og en fremragende polstring omkring åbningen, så barnets fødder får den optimale støtte fra start af. Indvendigt er skoene fra Bundgaard forét med skind. 

Der er tænkt på ekstra beskyttelse af barnets fødder, i det at der er en praktisk ydersål, som går op over snuden og hælen ved denne model. Ved bundens sål er der et detaljeret mønster, der giver et sikkert fodfæste.

Det anbefales kraftigt at tilkøbe et voksetillæg på mellem 1-1,5 cm.

Pom Pom begyndersko – Blommelilla med snørebånd

Pris: 499,95,- kr

Forhandler: Kids-world.dk

Pom Pom begyndersko i blommelilla med snørebånd. Skoen fra Pom Pom er produceret i læder og har en god polstret åbning hen over vristen samt en fast hælkappe.

Den faste hælkappe er med til at støtte fødderne på barnet. Indvendigt har skoen et fór af skind, der kan holde på føddernes varme og holde kulden ude. 

Begynderskoen fra Pom Pom har en brun synlig ydersål i gummi med et mønster i bunden, der sikrer at barnet har et godt og fast fodfæste.

Voksetillæg på 1-1,5 cm anbefales at tilkøbes ved denne begyndersko.

Pom Pom begyndersko – Brun læder velcro

Pris: 396,95,- kr

Forhandler: Kids-world.dk

Smart og moderne Pom Pom begyndersko i brun læder med to praktiske velcrostropper over vristen. 

Skoene har en fast hælkappe og er godt polstret omkring åbningen, så barnets fødder får den mest optimale støtte.

Indvendig er begynderskoene fra Pom Pom forét med skind og har i bunden en god lædersål. 

Desuden er ydersålen fremstillet af gummi og har et mønster i bunden, der sikrer at barnet ved bevægelse har et godt fodfæste.

Køber du disse begyndersko fra Pom Pom i brun læder, bør du købe et voksetillæg mellem 1-1,5 cm.

Pom Pom begyndersko – Navy med prikker og snørebånd

Pris: 549,95,- kr

Forhandler: Kids-world.dk

Skønne Pom Pom begyndersko med prikker i navy og med snørebånd, der let og praktisk bindes over vristen. 

Skoene har en fast hælkappe samt en god polstring ved åbningen af skoen. Den faste hælkappe sikrer samtidig med, at fødderne får den rette støtte.

Pom Pom begynderskoene er forét med skind samt en blød lædersål i bunden af skoen. 

Derudover har skoene en synlig brun ydersål produceret i gummi med et mønster, der sørger for at barnet står sikkert fast.

Pom Pom begyndersko – Grå lak med velcro lukning

Pris: 274,98,- kr

Forhandler: Kids-world.dk

Fine og elegante Pom Pom begyndersko i en grå lak med en smart og moderne velcro lukning, der samtidig sikrer den rette tilpasning.

Indvendigt på skoen er der glat lækkert læder samt ingen tex-membran, er kan holde regnen ude. 

Derfor anbefales det ikke, at benytte denne begyndersko til udendørs leg i vinterhalvåret med mulighed for regn, sne og slud.

Begynderskoene har udover dens fine og moderne look en god og skridsikre sål, der både støtter barnets fod og giver det rette fodfæste.

Bisgaard begyndersko – brun læder m. velcro

Pris: 549,95,- kr

Forhandler: Kids-world.dk

Smart Bisgaard begyndersko i naturligt brunt og åndbart læder. Det velkendte mærke og brand fremgår tydeligt på pløsen.

Lukningen ved denne model fra Bisgaard består af to praktiske velcrobånd med en god polstrede åbning, der sikrer en let tilpasning af skoen. Udover en inderside i skind, har skoen en fast hælkappe

Bisgaard begynderskoene har en udtageligt indersål samt en ydersål i gummi med tydelige praktiske små udformninger, som giver et bedre fodfæste for barnet.

Det anbefales desuden at tilkøbe et voksetillæg på 1-1,5 cm ved køb af denne Bisgaard prewalker.

Bisgaard begynderstøvler – flerfarvet blomsterprint

Pris: 799,95,- kr

Forhandler: Kids-world.dk

Flotte Bisgaard vinterstøvler med et allover print af blomster i farverne røde, navy og gul på et skinnende kalveskind.

Begynderstøvlerne fra Bisgaard har to praktiske velcroremme henover vristen for et hurtig og let tilpasning. 

Indvendigt er støvlerne forét med uld og har en praktisk tex-membran i mellemlaget, der sørger for at holde på varmen og at fødderne ikke bliver kolde og våde.

På støvlens ydersål i gummi er der et praktisk mønster i bunden, der sørger for et sikkert fodfæste for barnet. 

Bemærk at skoen er helt fri for kemikalier og er produceret i åndbart materiale.

Bisgaard vinterstøvler – sort med velcrolukning

Pris: 799,95,- kr

Forhandler: Kids-world.dk

Lækre Bisgaard støvler i sort kalveskind. Støvlerne fra Bisgaard har to praktiske velcroremmer henover fødderne, der sikrer en hurtig og let tilpasning af støvlerne.

Indvendigt er der fór i uld samt en praktisk tex-membran i mellemlaget, der holder fødderne tørre og varme. 

Desuden har vinterstøvlerne fra Bisgaard en ydersål fremstillet i gummi med et mønster, der følger fodens naturlige bevægelser og et sikkert fodfæste.

Der tilrådes at købe et voksetillæg på mellem 1-1,5 cm ved køb af disse Bisgaard vinterstøvler.

Bisgaard prewalker sko – Cognac m. snører

Pris: 549,95,- kr

Forhandler: Kids-world.dk

Formidable Bisgaard prewalkers sko i en moderne cognac farvet læder med et detaljeret hulmønster på skoens snude og bagpå hælen.

Bisgaard begynderskoene har en snørelukning henover vristen, således at skoen sidder tæt og fast på de små fødder. Der er god støtte til fødderne via den faste hælkappe.

Indersålen er udtagelig, så der er mulighed for at tilpasse skoen ud fra, hvordan barnet vokser.

Derudover har disse prewalker sko fra Bisgaard en fleksibel sål af naturgummi, der naturligt følger barnets bevægelse. 

Bemærk desuden de små udformninger i bunden af skoen, der hjælper med at give det rette fodfæste for barnet.

Ecco begyndersko – Blommefarvet sko m. velcro

Pris: 599,95,- kr

Forhandler: Kids-world.dk

Smart Ecco sko i blommefarvet skind med praktisk velcrolukning. Skoene fra Ecco har mørkelilla farvet læder detaljer, der giver et moderne udtryk. 

Ydersålen er hvid og skoene har en fast hælkap. Indersålen på skoene fra Ecco har desuden en ergonomisk indersål, der sikrer et fast og godt fodfæste for barnet.

Ecco skoene har en integreret tex-membran,  der er 100 % vandtæt og holder fødderne tørre og varme.

Ved køb af denne begyndersko fra Ecco tilrådes det at købe et voksetillæg på 1-1,5 cm.

Ecco begyndersko – Retro blå m. velcro

Pris: 549,95,- kr

Forhandler: Kids-world.dk

Pragtfulde Ecco sko i retro blåt skind samt en cremefarvet skind fór indvendigt i skoen. 

Ecco skoene har et elegant velour skind i grå ved hælen samt en tydelig hvid ydersål.

Begynderskoene fra Ecco har en fast hælkap og to praktiske velcrostropper på fronten af skoen, der sikrer en let tilpasning af skoen. 

Desuden er skoens indersåler ergonomisk formet efter barnet fødder samt har ydersålerne et detaljeret mønster, der sørger for et skridsikkert fodfæste for barnet.

Ecco begynder sneakers – Grønt skind m. snørebånd

Pris: 549,95,- kr

Forhandler: Kids-world.dk

Fede begynder sneakers fra Ecco i grønt skind med snørebånd samt et dekorativt cirkelmønster med smarte detaljer. 

På siden af skoen er en brun læderflip med et indgraveret logo af mærket “Ecco”. Ved skoen i den ene side kan den åbnes og lukkes med en lynlås.

Ydersålerne er hvide på disse sneakers fra Ecco og er en høj model, der dermed går op til anklerne. Bemærk det fine mønster i bunden af skoen, der sørger for et sikkert fodfæste for barnet.  

Skoene er foret med blødt tekstil samt har udtagelige indersål fremstillet i skind. Indersålerne er desuden ergonomiske og tilpasser sig efter barnets fødder.

Ecco sneakers – Høj model med gore-tex-membran

Pris: 649,95,- kr

Forhandler: Kids-world.dk

Moderne flerfarvet Ecco sneakers med rødt inderfór i åbningen af skoen samt en hvid ydersål. 

Ecco skoene er en høj sneakers model og har desuden en fast hælkappe samt en velcroremme til tilpasning af skoen. 

Den ergonomiske bund i skoen, følger fodens form og tilpasser sig efter barnet. Under skoen er der et markeret og tydeligt mønster, der sørger for et godt og fast fodfæste for barnet.

Bemærk ydermere at skoen har en gore-tex-membran, der er 100 % vandtæt og som kan holde barnets fødder varme og tørre.

Ecco begyndersko – Merygold

Pris: 599,95,- kr

Forhandler: Kids-world.dk

Anderledes og fængende begyndersko fra Ecco i karrygul kernelæder med en lysebrun skindstrop bagtil samt smarte detaljer i lysebrunt skind ved den ene side af skoen.

Ydersålerne er brune og langt med kanten op til det karrygul kernelæder, er der en smal hvid stribe af gummi. 

På pløsen på toppen af begynderskoen fra Ecco er der et lysebrunt læder mærke med det velkendte Ecco-logo.

Ecco skoene har et bredt velcrobånd, der kan tilpasses efter barnets behov. Skoene har desuden en fast hælkappe og egner sig dermed perfekt som en begyndersko.

Indvendigt er skoene forét med blødt skind samt udtagelige indersåler, der støtter og tilretter sig efter barnets fod. 

Den smarte nupret tekstur på ydersålen fremstillet i gummi, sikrer barnet et godt fodfæste.

Ecco begyndersko – Støvet rosa i kernelæder

Pris: 599,95,- kr

Forhandler: Kids-world.dk

Pompøse Ecco begyndersko i støvet rosa kernelæder med en moderne lysebrun skindstrop bagtil samt detaljer i lysebrunt skind. 

På den synlige pløse på toppen af skoen er der et lysebrunt læder mærke med Ecco-logoet. Langs de brune ydersåler er der en smal hvid.

Ecco skoene er en høj model, der går op til anklerne og skoen lukkes let med en bred velcroremme. Modellen har en fast hælkappe og er derfor velegnet som begyndersko.

Ecco begyndersko – Biom mini i rød

Pris: 549,95,- kr

Forhandler: Kids-world.dk

Pragtfulde Ecco begynder sneakers i rød ruskind. Omkring anklen på denne sneaker er der grå meleret polyester. 

På hælen er skoen sølvfarvet og et synligt mærke af “biom”, vil kunne ses. Ydersålen er lilla og hele vejen rundt langs skoen, er der en smal gummi stribe i hvid.

Ecco skoene er meget dekorative og har let tilgængelige fuchsia elastiksnører samt et velcrobånd, der sikrer den rette tilpasning af skoen.

Denne begyndersko fra Ecco har udtagelige indersåler produceret i letvægtsmateriale og en blød tekstilforing med åndbart mest i toppen af skoen.

Det anbefales at tilkøbe et voksetillæg på mellem 1-1,5 cm.

Hvornår kan man bruge en begyndersko eller prewalkers?

Børns fødder er enormt bløde helt fra de er spæde, da børns knogler hovedsageligt kun består af brusk og derfor er meget let formbare. 

Det er en naturlig udvikling og en nødvendighed for at kroppen og knoglerne kan udvikle deres fremtidige fysiske eksistens.

Derfor bør man vente med at give ens barn sko på, så længe det er muligt, da der er en risiko for at sætte gang i en uheldig udvikling, hvis et barn får sko på for tidligt.

Hvornår et barn kan begynde at få et par begyndersko på eller prewalkers afhænger i høj grad af barnets udvikling. Hold derfor i højere grad øje med barnets udvikling frem for barnets alder, da det kan være forskelligt fra barn til barn. 

En god tommelfingerregel er, at barnet skal gå fra prewalkers til begyndersko, når barnet kan tage deres første skridt.

Bemærk at et par prewalkers er en indendørssko, som er velegnet til børn, der er begyndt at rejse sig op og stå op ad ting eller har taget deres første små skridt. 

Ofte vil sålen på prewalkers være noget tyndere end ved en begyndersko, da det er i denne fase, at barnet først rigtig begynder, at bruge deres fødder og tæer ekstra meget. Hvis sålen er for tyk, vil barnet kunne miste fornemmelsen af gulvfladen og hele følelsen af at gå på deres fødder.

Det mest optimale er slet ikke, at give ens barn prewalkers på, da børns fødder udvikler sig bedst uden sko på. Omvendt forventer mange institutioner i dag også at børnene har indendørs sko på, når de er i institution.

En begyndersko skal kunne følgende

  • Skoen må absolut ikke klemme, men må samtidig heller ikke sidde for løst på foden. Der bør som hovedregel være plads til en lillefinger mellem skoens pløs og fodryg.
  • Skoen anbefales at købes med minimum 1 cm voksetillæg til barnets videre udvikling.
  • Skoens sål skal være tynd og blød ved en prewalker og kan være lidt hårdere ved en begyndersko, så barnet kan have en fornemmelse af gulvet og holde balancen.
  • Skoen skal have en justerbar lukning. Det kan både være en velcro- eller snørebånd, så længe skoen kan tilpasse barnets fod.
  • Skoen skal have fast hælkappe, så barnets ankler får støtte, når de går deres første skridt.
  • Skoen skal være åndbar, så barnets fødder kan ånde i skoen. Lukkede sko kan resultere i kolde og fugtige fødder. I værste tilfælde sågar fodsvamp og ingen ønsker dette for deres barn.