5 grunde til at badminton er populært blandt børn!

badminton populært

Rigtig mange børn holder af at spille badminton og det er der flere helt særlige grunde til at de gør. Lige præcis de grunde kan du læse mere om her. De vil også kunne være med til, at give dig svar på og lige netop dit børn også ville synes godt om badminton.

Fællesskabet

Rigtig mange børn holder af, at gå til en sportsgren hvor der er et godt fællesskab og det er der bestemt i badmintonsporten. Der er mange til at heppe på hinanden og selvom man konkurrerer imod hinanden, så er det med en god sportsånd og man er gode ved hinanden. Derfor er det en rigtig god sport til børn, der holder af at godt sammenhold og fællesskab.

Man kan både spille alene og på hold

Badminton kan spille både som single og som double, det vil sige at man kan spille både alene og på et hold af to personer. Man kan derudover både spille det som mix og delt op i køn. Derfor er der mulighed for at vælge lige den måde at spille på, som tiltaler barnet mest. Det er desuden en nem sportsgren at gå til, fordi den ikke kræver så meget udstyr. Den kræver mest af alt blot en badmintonketcher. Her er en badmintonkecther fra ZERV virkelig god både til en nybegynder og til en øvet.

Det kan spilles hele året

Badminton er også meget populært blandt børn fordi det kan spilles hele året rundt. Man skal derfor ikke holde pause fra sporten, på grund af vejret eller årstiden. Børnene kan dermed få lov at spille hele året, uanset om det er dårligt vejr eller ej. Det er fordi at badminton foregår indendørs i en idrætshal og man er derfor ikke afhængig af tørt eller varmt vejr for at spille.

Man kan konkurrere med andre på sin egen alder og niveau

Når man spiller badminton, så kan man også deltage i konkurrencer. Man deltager i konkurrencer med andre børn på ens egen alder og niveau. Dit barn vil derfor også til stævnerne måde en masse nye børn og muligheder for nye venskaber. Det er bestemt noget børn synes godt om.

Og så er det bare en vildt sjov sportsgren

Udover alle ovenstående grunde, så er er børn også bare vilde med badminton fordi, at det er en virkelig sjov sportsgren. De får lov at bevæge sig og øve deres koordinationsevne når de spiller. I det hele taget, så er børn virkelig glade for at gå til sport og badminton er en sport der er virkelig nem og god at gå til for mange børn. Den er hård, uden at være får hård og man kan spille på lige det niveau man er på.