Børnepengene bliver i stigende grad brugt online

Børnepenge

Annonce

Børnepenge (også kendt som børne- og ungeydelse) bliver som bekendt udbetalt fire gange om året – forud for hvert kvartal. Disse penge skal du som forælder forsøge at forvalte på bedst mulig vis. I den anledning er det selvfølgelig helt op til dig, om du bruger alle pengene i de lokale butikker, eller om du vælger at shoppe online.

Børnepengene bliver brugt til nogenlunde de samme formål som for både 5 og 15 år siden. Udbetalingen fra det offentlige bruges bl.a. til at dække udgifter til børnetøj, rejser, legetøj og meget mere. Her er der altså ikke sket den store ændring, men til gengæld bliver flere og flere penge brugt online. Hvordan det kan være, skal vi nok komme ind på i denne guide.

Derfor shopper danske forældre i stigende grad på nettet

I dag er det ikke kun de unge og smarte, der handler på nettet. Danske forældre – de yngre såvel som de lidt ældre – har også taget e-handel til sig. Det kan i høj grad mærkes hos de webshops, der forhandler bl.a. tøj og legetøj til børn.

Ugleunger er en af de webshops, der har nydt godt af den digitale udvikling og den stigende interesse for at handle online. Forhandleren har specialiseret sig i at forhandle børnetøj i høj kvalitet, og det går mildest talt rigtig godt. Er du nysgerrig på deres koncept og produktsortiment, så besøg ugleunger.dk her og bliv inspireret.  

Ifølge danske forældre er der følgende fordele ved at handle online:

  1. Der er altid gode tilbud på tøj og diverse til de små
  2. Der er rig mulighed for at handle, når de små er blevet puttet
  3. Det er let at sammenligne priser (og dermed få mest muligt for børnepengene)
  4. Det er hos mange webshops muligt at tage forskud på børnepengene (en form for afbetaling / kredit)
  5. Varerne kan leveres direkte til døren (du skal ikke ud og køre)

Opfordring: Støt de danske webshops

Vi har som udgangspunkt ingen holdning til, om man bør shoppe online eller offline. Vi kan til gengæld varmt anbefale at støtte de danske virksomheder, hvad enten du vælger at handle i en fysisk butik eller en digital af slagsen.

Tilhører du den store gruppe af forældre, som nyder at købe bl.a. tøj og legetøj til børnene online, så vælg så vidt muligt de danske webshops. På den måde hjælper du indirekte med at skabe vækst og arbejdspladser på det danske arbejdsmarked. Derudover kan du nyde godt af hurtig levering og dansk kundeservice. Som du måske kan fornemme, så er der mange gode grunde til at vælge dansk.