Den sikre køretur

sikker køretur

Vi ønsker alle det bedste for vores børn i alle sammenhænge. Er det en lille investering det kræver, skal det ikke stoppe os som forældre. Barnets sikkerhed tæller, dette gælder også i bilen, derfor er det vigtigt at bruge alle sikkerhedsforanstaltninger, som er nødvendige for dit barn.

Om det gælder barnesæde eller ekstra sele, vil vi gøre alt for at holde vores børn sikre i trafikken. Derfor er det super vigtigt at installere en børnesikring i døren på din bil.

Hvad er en børnesikring?

En børnesikring er en lille foranstaltning i døren på bilen, som tilhører det sæde som barnet sidder på. børnesikringen gør, at barnet herefter ikke selv kan åbne døren, men har brug for en voksen som kommer og åbner den udefra. På denne måde kan du styre, hvornår dit barn kommer ud af døren, og mest af alt, undgå at det åbner døren under kørsel.

Børn er nysgerrige af natur, og det lægger altså til dem at pille ved ting. Sætter du et barn ved siden et håndtag, der potentielt kan åbne døren mens i er på motorvejen, er det kun et spørgsmål om tid, før barnet vil prøve at trække i det. Så simpelt er det, dog kan man sagtens facilitere denne nysgerrighed på en god måde. Det er jo helt naturligt for et barn, gerne at ville udforske verden, men det er vigtigt at lade det gøre det indenfor gode rammer.

Hvordan skaffer man sig en børneforsikring?

Når du skal have installeret din børnesikring, kan du enten tage din bil til en mekaniker eller en låsesmed. Inden for disse kategorier findes der mange forskellige forhandlere og services, men leder du grundigt nok, kan du nemt finde en der passer lige til dig. Bruger du fx internettet, burde det ikke være svært at finde en låsesmed som kan hjælpe med børnesikring. Der er dog også mange andre måder at finde en forhandler på. En god måde at gøre dette på er ved at spørge rundt blandt dine bekendte, hvordan de har fået installeret en sikring til deres børn. På denne måde kan du sikre dig at du får en pålidelig låsesmed eller mekaniker til at hjælpe dig.

Hvorfor er det smart?

Hvad der er så særligt ved en børnesikring, ligge i høj grad i ordet. Den sikrer. Dog sikrer den ikke kun dine børn, den sikrer også din gode samvittighed. Med en børnesikring, behøver du ikke at bekymre dig om hvorvidt dit barn nu kunne finde på at hive i dørhåndtaget. Du skal heller ikke bekymre dig om hvordan dit barn reagerer når i stopper ved legeland, for det kan ikke bare stikke af. Dette kan virke som et indgreb på barnets frihed, men det kan også betragtes som den rette måde at lære barnet at have tålmodighed med sine behov. Ved at vente i bilen, finder de ud af det er helt i orden at udskyde sine behov. På denne måde er børnesikringen, ikke bare smart og praktisk, men også et nyttigt værktøj i din børneopdragelse.