Derfor vil en boxmadras være den bedste løsning til dit barn

boksmadras til børn

Vidste du godt, at alle børn sover ca. mellem 2.900 og 4.000 timer om året? Det er virkelig mange timer. Men også nogle rigtig vigtige timer, for det er dit barn får lov til at bearbejde hele dagens indtryk og dermed også genopbygger kroppen. Her får hjernen lov til at være offline, så man har nemmere ved at holde fokus, huske og koncentrere sig i løbet af dagen. Og kan et barn ikke det, har det utrolig svært ved at indlære og bearbejde information. Så de mange timer som et barn bruger i sengen, er altså ikke unødvendige.

Lig behagelig hele natten

Når et barn bruger så mange timer i sengen på et døgn, som det gør, så er det heller ikke lige meget, hvad de ligger i. Som små, udvikler børns krop sig, hvilket altså også betyder, at når barnet er i voksealderen, er knogler og muskler mere skrøbeligt end normalt. Man skal altså som forældre her sørge for, at ens barn ligger komfortabelt, og at sengen passer til lige præcis sit barn. Og dette kan man med en boksmadras i flere størrelser. På den måde sikrer du nemlig, at dit barn sover i en seng, som konstant tilpasser sig hans eller hendes krop og kontur.

Ingen kompromis med kvalitet

Det at sætte dit barns behov først, er noget af det vigtigste, du kan gøre som forælder. Og dit barn har virkelig brug for søvn, hvor han eller hun ikke konstant skal vende og dreje sig eller måske endda vågne flere gange i løbet af natten. Dette giver dårlig søvn, som altså også giver dårlig indlæring i løbet af dagen. Så noget af det vigtigste, man kan gøre som forældre, er altså, at man overhovedet ikke går på kompromis med kvaliteten, når der skal vælges seng til sit barn.