Disse ting vil overraske dig, når du bliver forældre

pool

Annonce

Står du overfor en kommende forældrerolle eller er du lige blevet forældre? At få et barn er nok et af livets mest bemærkelsesværdige øjeblikke, og et barn vender ofte livet fuldstændig på hovedet. Nogle ting ved børn er fuldstændig som man regner med og nogle ting kommer helt bag på en. Måske har du allerede opdaget nogle ting som du synes var meget overraskende eller også har du dem stadig i vente. Her får du et bud på nogle sjove og forbavsende ting som vil overraske dig når du bliver forælder.

Der er mange nye ting som man skal forholde sig til når der kommer en ny baby ind i verdenen. Det er både en spændende og foruroligende tid, hvor man skal lære en masse ting, i hvert fald hvis man er førstegangsforældre. Desuden kan det være svært at tage stilling til alle de ting som der skal besluttes, og alle omkring en har desuden gode råd eller meninger om hvordan alt og ingenting skal gøres. Hvis du får brug for at danne dig et overblik eller blot surfe lidt på nettet om diverse ting og sager, kan du hos erhvervsposten.dk læse blandt andet om hvordan du indretter børneværelset på budget. Og her kommer vi til den første ting, las os springe ud i det.

Babyer koster kassen!

Du har måske hørt andre snakke om hvor dyrt det er at få børn, og slået tanken lidt hen fordi hvordan kan sådan et lille menneske kræve og koste så meget? Men tag ikke fejl! Babyer koster kassen og tager alt den tid du her. Det vil overraske dig hvor meget udstyr og tøj, som det kræver at holde sådan et lille menneske glad og i live. Det kan måske sammenlignes med at få 5 hundehvalpe på samme tid. Forbrugerrådet har estimeret at et barn ca. i gennemsnit koster 750.000 kr fra det bliver født til det er 18 år gammelt. Det er altså næsten 1 million.

Du er træt! Virkelig træt!

Du har med garanti hørt fra andre forældre hvor omfattende en baby kan være, og hvor meget den kan påvirke din søvn. Mange forældre er enige om at du ikke oplever den samme slags træthed som du gør i de tidlige år med din baby. Her befinder du dig i en zombielignende tilstand hvor kun kaffe og et varmt bad kan holde dig nogenlunde i live, og hvor alle snakker lidt for højt og drømmen om søvn er et sted i Schweiz.

Kærligheden er større end noget andet

En ting som er helt sikkert. Kærligheden til dit barn vil føles større og mere omsluttende end noget du nogensinde har oplevet før. Det lille menneske som røver dig fra din søvn og dine penge, er det hele værd og du vil opleve at du nok netop bliver det menneske som du har kigget på og svoret du aldrig skulle blive. Den som snakker babysprog, viser billeder til alle og siger ting som ”han er simpelthen den smukkeste baby i verden” og ”vi kan allerede se at hun bliver lige så klog som sin mor”. En baby vender i sin sandhed livet op og ned, og er det ikke bare en vidunderlig ting?