Dukker der kan få legen til at blive endnu sjovere

dukker

Annonce

Legen med legetøj er en stor del af barndommen og mulighederne inde for kategorier af legetøj er mange. Der findes også mange forskellige dukker til børn. Dukker som man kan klæde ud og lege med, og dukker som både henvender sig til små piger og drenge. De fleste piger har engang haft en Barbie dukke at lege med i sin barndom og gerne flere af slagsen.

Barbie dukker hitter stadig

Barbie dukken kom frem tilbage i år 1959 og siden da har den hittet i mange forskellige hjem i hele verden. I dag findes der mange flere slags dukker. For mange er Barbie med til at bringe glæden frem i de unge såvel gamle “børn”. Hvorvidt om det handler om nostalgi eller en nyfunden glæde, så kommer smilet altid frem, når man ser en dukke, som man husker fra barndommen. Barbie dukken afspejler mange livsformer, hvorvidt om det handler om at have et hestestutteri, drømmen om at være en havfrue eller at være en prins eller prinsesse. Alle disse muligheder er med til at give børn muligheden for at udvide deres fantasi og mulighed for mere alternativ læring. Der er ingen der sætter en stopper for fantasien, når det gælder Barbie og alt hendes tilbehør, som følger med i fantasien.

Et helt univers af forskellige livsverdener

Dukken Ken er en trofast følgesvend i Barbie universet. Den maskuline dukke er med til at udvide legen og fantasien om et drømmeunivers for børn. Til alle dukkerne følger der efterhånden en masse tilbehør med. Du kan shoppe meget af det populære Barbie tilbehør online. Der kan du finde alt fra tilbehør til det klassiske dukkehus til dukker der har et andet udseende end normen. For eksempel findes der Barbie dukker, som er hæmmet i deres fysiske tilstand og derfor har brug for hjælpemidler. Disse forskellige former for legetøj giver barnet en forståelse af, at alle er forskellige og at alle kan have i forskellige situationer gennem hele livet.

Tøjskift til enhver lejlighed

Noget nyt der har været med Barbie og Ken, i forhold til andre dukker er, at man ikke behøver at give dem det samme tøj på, hver gang man leger. Der er blevet udviklet mange forskellige kollektioner af tøj til dem. Det gør det derfor muligt at skifte deres tøj jævnligt. Så kan de passe ind i forskellige miljøer og lege.