Få tiden til at gå med diamond painting!

diamond painting danmark

Fra tid til anden kan det godt være svært at få tiden til at gå. Den nuværende situation gør, at rigtigt mange danskere må blive indenfor, og derfor kan det være relevant at kigge på nogle af de aktiviteter, man kan foretage sig derhjemme, og som kan få tiden til at gå en smule hurtigere.

En af de nyere aktiviteter, der på det seneste er blevet populært, er Diamond Painting. Denne nye DIY-hobby er kommet fra USA, hvor den i mange år har været ekstremt populær. I dag er diamond painting i Danmark, og hos nogle enkelte forhandlere kan du købe det. Der er dog ikke nogen tvivl om, at hele diamond painting tendensen udelukkende kommer til at blive større de næste par år.

Hvor kan man købe Diamond painting i Danmark?

Dette spørgsmål stiller mange sig selv. Du kan købe Diamond Painting hos:

  • Minddrops.dk
  • RITO
  • 5D Diamond Painting

Og enkelte andre steder. Ønsker du at købe diamond painting, så kan det med fordel gøres i Danmark, så du derved ikke skal betale hverken moms eller told, når pakken kommer hjem til dig. Dette er ofte problemet, når man køber varer fra udlandet på sider såsom Wish eller Aliexpress.

5D Diamond Painting

Vil du gerne have tiden til at gå hurtigt, så kan 5D diamond painting gå hen og blive din bedste ven. Har du ikke set, hvad det er, så kan vi anbefale nedenstående YouTuve video, som giver dig et indblik i, hvad det helt konkret er.