Forældre må gerne forkæle dem selv – 3 gode idéer

forældre må gerne have det sjovt

Står du og dine partner som nybagte forældre? Så har I sikkert også brug for en lille pause fra at være forældre og en hurtigt mulighed for lidt selvforkælelse.

Der er mange måder at forkæle sig selv på, og det kommer jo egentlig meget an på, hvad I finder mest ro i, og hvad I vil føle er selvforkælelse. Her kan I finde lidt inspiration til, hvordan I kan forkæle jer selv – for forældre har også fortjent lidt forkælelse.

#1 Nyt tøj!

En shoppingtur er nok tiltrængt for de fleste forældre, som i lang tid ikke har fokuseret på sig selv, så derfor skal man slet ikke have dårlig samvittighed over at tage ud og købe noget nyt tøj.

Selvom det at shoppe måske kan virke lidt ligegyldigt, er det bare en rigtig god måde at forkæle sig selv på, for det jo egentlig kun er dig, som får noget ud af det. Men det er ikke egoistisk – det er tiltrængt og velfortjent.

Hvis du dog stadig har lidt dårlig samvittighed over at bruge de penge på dig selv, fremfor din lille nye baby, kan du jo ikke på et Billi Bi udsalg, hvor du kan få nogle lækre ting for billige penge – fordi det netop er på udsalg.

#2 En lækker middag

Noget, som er en rigtig godt ide, hvis man som forældre har brug for en lille pause og lidt forkælelse, er selvfølgelig en lækker middag. Når man har børn og familie at se til, er det måske ikke så meget tid, man har til romantikken, og derfor er det også helt oplagt at tage ud og spise en romantisk middag sammen. Så er det noget, man gør sammen, og så kan man måske finde tilbage til den romantiske gnist, som måske har stået lidt stille, fordi det er nogle andre ting, som fylder.

#3 Forkæl hinanden

I forlængelse med at shopping kan være en god måde at forkæle sig selv på, kan I også vælge at forkæle hinanden. I ved, at I begge har meget at se til, og at I begge har brug for at blive forkælet lidt, og så er det meget passende, at I giver hinanden en lille gave.

Hvis man tilfældigvis ved, at ens partner i lang tid har ønsket sig et bestemt fodtøj, er det ikke nogen dårlig ide at give det som gave – og så er det bare den perfekte både at forkæle sin partner på.