Gode råd til at huske dine aftaler

tandlæge aftale

Nogle aftaler er vigtigere end andre, men fælles for dem alle er, at de alle skal huskes. Du vil nødig have en irriterende bøde, en sur ven, en utilfreds kæreste eller noget endnu værre.

Så husk dine aftaler, det kan være utrolig vigtigt. En kalender, måske en digital kalender, kan være med til at hæmme dit handicap.

Det handler naturligvis om overblik, og så handler det om ikke at overbooke dig selv. Du kan kun være et sted på en gang.

Husk tandlægetiden

Det helt nødvendige at huske er selvfølgelig læge, tandlæge, kiropraktor mv. Det kan i værste tilfælde ende med en både, hvis du ikke møder op.

Så gør dig selv en tjeneste og hav i det mindste styr på de dyre aftaler. Det kan også være møder eller lignende, men I denne artikel fokuseres der på private aftaler.

En god måde til at undgå dumme bøder til din tandlæge kan være ved at få dem til at sende en påmindelse. Det gør de f.eks. ved Tandlægerne Fredensborghus. Her gør de opmærksom, så du ikke ender med en irriterende bøde, du helst ville være foruden.

Så det kunne være du skulle skifte din tandlæge og få dig en påmindelse, så du ikke kommer for sent.

Få styr på din kalender

Dine aftaler er dit ansvar. Så få styr på din kalender. Få dig eventuelt en digital kalender, så har du den altid ved hånden.

Den kan jo indstilles på telefonen, så den ringer eller vibrere, når du skal til at komme ud af fjerene. Det kan være et dejlig skub, som mange af os kan have brug for, så vi når det hele.

Og når du så får styr på, hvordan du sætter gang i den digitale kalender, skal du huske to ting. Husk at bruge den lige så snart, du laver en ny aftale. En kalender fungerer kun, hvis du bruger den.

Og så skal du huske at have din telefon mede dig.

Planlæg med omtanke

En helt anden måde, du kan huske din aftaler på, er ved at aftale mindre. Vupti, så bliver der pludselig mindre at huske på.

Du kan ikke være over det hele på en gang, og kun meget få ting er så vigtige, at de ikke kan vente til næste uge. Måske du skal begrænse dine aftaler lidt, så der er tid til det hele.