Gode råd til den første rejse med babyen

børnefødder

Annonce

Planlægger I som forældre jeres første rejse med jeres baby, så er der mange god råd til, hvad man kan gøre for, at turen bliver lettere. Hvis rejsen skal gå til varmere himmelstrøg og I skal ud at flyve, så findes der gode tips til, hvordan den bedst kan klares. Læs med her.

Når man skal ud at flyve, specielt de længere ture, så er det hårdt for babyen uanset om barnet er et par måneder eller næsten et år. Trykket i flyet, kan nemlig påvirke babyen, lige så vel som det også kan påvirke voksne mennesker og kroppen.

Hvis ikke destinationen er så vigtigt, men snarere at der bare er dejligt varmt der, hvor at man rejser hen, kan man med fordel vælge en destinationen som ikke kræver en lang flyvning. Hvis man derimod skal til Asien, USA eller andre destinationer som har en længere flyvning, kan det være en god idé at flyve om natten.

Når du skal flyve med en baby, er det også værd at se om man det er muligt at få et bassinet på flyet, som skal bestilles i god tid. Herudover er det en god idé at have nogle legesager og andet underholdning med til barnet. For flere gode råd, kan man finde masser af vejledning på nettet, til når den første rejse med baby skal foregå.

Babytøj som genbrug

Der er ingen tvivl om, at de kære små vokser hurtigt og derfor skal de have nyt tøj rigtigt ofte. Men det kan være dyrt, sådan at købe nyt tøj hele tiden, når barnet hele tiden bliver for stor til det ene efter det andet sæt tøj. I stedet for at købe nyt tøj hele tiden og eventuelt smide det gamle ud, så kan man med fordel sælge det brugte babytøj som genbrug. Der findes mange steder på internettet og de sociale medier, hvor at man kan lægge tøj til salg, herunder babytøj.

Nogle gange handler folk fra hele Danmark på disse sider, og det kræver nogle gange at man er nødt til at sende tøjet. Der findes mange forskellige fragtfirmaer, men det kan være fordelagtigt at vælge GLS. Når man sender en pakke med GLS, så kan man følge pakken med GLS tracking, sådan at man altid har styr på, hvor at pakken befinder sig.

Med GLS får modtageren også mulighed for at vælge om pakken skal leveres derhjemme, eller til en af de udvalgte pakkeshops som bruger GLS.

Når man vælger at genbruge, blandt andet tøj, er man også med til at fremme bæredygtighed. Desuden kan man gøre en rigtig god handel. Da børn hurtigt vokser ud af deres tøj, kan man med fordel sælge det igen, og der kan være nogle forældre derude som lige netop er på udkig efter produktet man sælger. Tøj, bleer og babyudstyr koster penge, men man kan altså spare noget ved at købe genbrug.

Det er ikke kun tøj som kan genbruges, både barnevogne, legetøj og andet babyudstyr, kan være en mangelvare hos nogen som er på udkig, derfor kan genbrug være relevant.