Gravidmassage – læs alt om denne form for massage her!

gravidmassage

At være gravid er et af de store øjeblikke i livet. At give liv til et lille barn, som dertil er med til at forme en som mor i kærlighedens magi er intet mindre end unikt. Det er en stor opgave og ikke mindst et stort ansvar, som de fleste mødre kender til. For dette lille væsen præges i din tilknytning til barnet, som er så vigtig for dit barns videre færd. At bære et barn kan være hårdt for kroppen, men samtidig er det også en helt unik følelse at mærke dette lille liv i maven.

Pas på dig selv, når du er gravis!

Det kræver dertil en kvinde, som mestrer at passe godt på sig selv og sin sundhed både under og efter graviditeten. Således at du får en god fødsel og genfinder dig selv herefter. Her er råd og vejledning for en sund graviditet, da kost og fysisk aktivitet har indvirkning på psyke og krop. Herunder også dit barns trivsel i maven.

Trods det kan kroppen hæmmes af spændinger, da det fysisk kan være hårdt at bære på de ekstra kilo, som et barn i maven medfølger. Døjer du med kvalme, spændinger og ondt i kroppen, så skulle du overveje at være ekstra god ved dig selv, i form af gravidmassage.

Hvad er gravidmassage?

Massage for gravide afhjælper bækkenløsning herunder spændinger, ondt i lænden samt hovedpine. Massagen er nænsom og blid foretaget af fysioterapeuter, som har uddannelse i kroppens fysiologi. Og heraf vil fokusset også være, at du er gravid, hvilket der tages højde for i behandlingerne.

Mange har stor glæde af jævnlige behandlinger, også efter fødslen. Således at kroppen igen genfinder sin styrke. Dertil er du i hænderne på omsorgsfulde eksperter, hvis faglighed kan være dig behjælpelig med øvelser m.m.

Tilbud på gravidmassage – hvordan finder man et godt tilbud?

Der er fordelagtige tilbud ved køb af klippekort, men gavekort er også muligt at købe. Dertil kan massagen foregå hjemme hos dig, hvilket nogle finder stor glæde i, specielt hvis hverdagen er hektisk. Det er bestemt værd at tage med i betragtning, for at passe bedst på dig selv under din graviditet.

Vejledning i at træne, når man er gravis

Du kan også få vejledning om træning for gravide, da det er vigtigt, at du styrker din krop, så den er klar til fødslen. En stærk krop trods fødsel, gør at du får nemmere ved at komme tilbage til din gamle krop i videst muligt omfang. Nogle kan dog godt have nogle ekstra kilo trods træning, men det gør jo nødvendigvis ikke kroppen mindre sund. Og man skal dertil huske, at lidt fedtdepoter er gavnligt for amning. Du kan se lidt mere om træning for gravide. Massage er ligeledes et godt supplement både psykisk og mentalt. Så overvej en god kombination til du genvinder din figur og styrke.