Køb Legeskum hos Little Happy og skab rum for leg og udvikling

legeskum little happy

Annonce

Med det populære Legeskum, skaber du et rum for både leg og udvikling, som dit barn vil elske. Legeskum skaber et univers, for børn i alle aldre. Med Legeskum fremmer du dit barns motoriske udvikling gennem bevægelse, og den aktive leg, som Legeskum kan inspirere børnene til, er med til at give børnene den bedste start på livet, med nogle gode motoriske færdigheder. Børn med gode motoriske færdigheder, har en tendens til at skabe rigtig gode sociale relationer og har nemmere ved at lære.

Hos Little Happy kan du finde mange varianter af det originale Legeskum, og du kan spare 15% på alt hvis du er medlem. Legeskum skaber den bedste grobund, for dit barns udvikling. Når du er medlem hos Little Happy, får du mulighed for at give dit barn det populære Legeskum og dermed bedre motoriske færdigheder, uden du bliver ruineret.

Hvad kan man lege med Legeskum?

Der er næsten ikke grænser for, hvad man kan lege med Legeskum. Lad gerne børnene bruge deres fantasi og lege de lege, som de har lyst til. Med Legeskum vil dine børn med garanti få udviklet sine motoriske færdigheder, samtidig med at deres evne til at skabe fantasifulde lege stimuleres. Har du dog alligevel brug for inspiration til, hvordan dit barn kan lege nye lege med Legeskum, så er der flere muligheder:

Balancetræning – De mange forskellige varianter fra Legeskum gør, at der er rig mulighed for at træne balancen for dit barn. Med et sæt fra Legeskum, lærer dit barn at få fra forskellige niveauer af underlag, samtidig med at de forskellige former gør, at dit barn lærer at holde balancen. Du kan trygt lade dit barn balance træne med Legeskum, for de bløde underlag gør, at dit barn ikke kommer til skade, hvis barnet skulle falde de første mange gange der trænes balance.

Motorikbane – Byg en stor motorikbane til dit barn og se hvordan dit barn kommer med kreative løsninger, for at komme igennem den lange bane. Dit barn vil både få trænet sin fantasi, sin motorik og sin balance ved sådan en motorikbane. Du kan bygge motorikbanen sammen med dit barn, så kan i få noget sjov tid sammen, hvor jeres fantasi tilsammen kan bygge den sjoveste motorikbane, som hele tiden kan ændre sig i takt med at barnet bliver bedre og bedre til at klare banen.

Tumleunivers – Skab et fantastisk tumleunivers for børn i alle aldre, med de populære tumle sæt fra Legeskum. Et tumleunivers kan bruges allerede når barnet er helt lille, og skal til at lære at kravle. Ved at lade barnet kravle på forskellige overflader, lærer dit barn at kravle på andet end gulv og dit barn vil med garanti synes det er enormt sjovt, at få lov til at udforske de forskellige former og niveauer. Når børnene bliver lidt større, er et tumleunivers perfekt til, at træne grovmotorikken for dit barn. Et tumleunivers vil skabe mange sjove timer for dit barn, samtidig med at dit barn udvikler sig.

Træning – De smarte skummøbler fra Legeskum, kan også bruges af andre end børn. Brug en af de smarte skummadrasser hvis du skal lave yoga, eller lav yoga sammen med dit barn og skab en afslappende stemning med et blødt underlag fra Legeskum. Der er masser af muligheder for at træne hjemmefra, med de smarte skumklodser fra Legeskum. I kan træne sammen hele familien, eller hver for sig, Legeskum er for alle!

Hvorfor er Legeskum så populært?

Legeskum er lavet i hårdt PE-skum, som er beregnet til at lege på. Samtidig er skumklodserne betrukket med PVC/PU læder, som er enormt nemt at holde rent og så er det slidstærkt. Klodserne fra Legeskum er 100% fri for ftalater og godkendt af sikkerheds og miljøstyrelsen. Det helt unikke ved Legeskum er, at alle produkterne er håndsyet og der er derfor ikke et produkt der er 100% ens. Når du køber produkterne fra Legeskum, er du altså sikker på, at du får produkter af højeste kvalitet, som har en lang levetid. Dit barn kan derfor have sit Legeskum i mange år, og i har altid mulighed for at tilføje flere skumklodser til samlingen, så jeres Legeskum bliver ved med at være spændende og udfordrende for dit barn.

Bag legeskum står Lars og Anita, som er forældre til 4 børn i alderen 0-10 år. Familien bag Legeskum står for det hele, især børnene afprøver gerne de nye produkter og leger modeller når Legeskum skal vises frem. Lars og Anitas børn er meget aktive, og dermed har Legeskum været med til at give en hverdag fyldt med leg og motorisk udvikling hvor kun fantasien sætter grænser. For Lars og Anita har det været målet, at skabe et tumleunivers hvor der er plads til leg og mange sjove timer.