Må en baby sove i babynest?

må en baby sove i babynest

En babynest er i rekordfart blevet noget af det mest populære babyudstyr, nybagte forældre køber. Grunden til det er mange, og vi vil i nedenstående artikel forsøge at belyse, hvorfor en babynest faktisk kan være en rigtigt god investering.

Vi vil forsøgt og fremmest forsøge at give dig svaret på, hvad en babynest er. Dernæst kigger vi nærmere på, om en baby må sove i en babyrede. Det er nemlig rigtigt relevant viden for nybagte forældre, som måske overvejer at anskaffe sig en.

Hvad er en babynest?

En babynest (som mange også kalder en ”babyrede”) er i bund og grund en lille flytbar seng. Selve navnet ”nest” kommer fra engelsk og betyder ”rede”. Grunden til at den kaldes det er i bund og grund blot fordi, at den er formet samt ligner en lille rede.

En af de væsentligste fordele ved en babnyest, er dens formåen til at skabe ”rammer” for babyen. Alle ved naturligvis hvor vigtigt det er, at en baby føler sig tryg i sine omgivelser, og derfor er der mange, der benytter sig af et hav af puder og dyner, for at kunne skabe sådan en ”rede”-fornemmelse. Med en babyrede er man dog ovre de bekymringer.

Mange drager paralleller mellem dét at ligge inde i mors mave med at ligge i en babynest. Denne måde at kigge på det på kan måske hjælpe med at illustrere, hvorfor en babynest er smart.

Er du på udkig efter en babynest? Så tag et kig på vores guide til Müsli babynest.