Müsli babynest 3 forskellige farver

muslibabynestmulti

Müsli Babynest – Jellyfish – Misty Green

Müsli babynest

Praktisk Müsli babynest i nyt frisk Misty Green print i en grønlig farve. Babyreden har høje og bløde kanter, der sørger for at babyen ligger godt og trygt. Den runde kant om babyreden kan lynes af og benyttes i tremmesengen, som en ekstra tryghed for barnet til den dybe søvn.

Ydermere er der i bunden et bindebånd, der gør det muligt manuelt at justere størrelsen, så den passer til barnet.

Babynesten kan rengøres i vaskemaskinen. Betrækket er fremstillet i 100 % økologisk bomuld og fyldet er i 100 % oeko-tex polyster. Ved køb af babynesten medfølger der en flot stofpose i samme fine Jellyfish print. 

Pris: 599,95

Müsli Babynest – Dandelion – Dream Blush

Musli babyrede

Den flotte og elegante babynest fra Müsli kan også købes i en lyserød farve med mælkebøtter på som print. Det er nemt at justere størrelsen i bunden af babyreden via bindebåndet, så den passer perfekt til jeres barn.

Ydermere er det muligt at siderne kan lynes helt af og dermed bruges som sengerand i barnets tremmeseng, når barnet er blevet større for at give en ekstra tryghed.

Ved køb af babynesten medfølger der en flot stofpose i samme allover print af vandmænd i samme farve.

Pris: 599,95

Müsli Babynest – Spicy Botany – Cream

Müsli babynest babyrede

Müsli babyreden kan også købes i en creme farvet model med et fint blomsterprint og er den mest eksklusive på markedet. På bagsiden er den grøn, hvilket passer godt med blomsterprintet på fronten.

De høje kanter rundt om babyreden sikrer en tryghed, når barnet ligger godt leger eller hviler sig. Det er vigtigt, at babyreden er lækker og blød ligesom en puslepude, når barnet ligger på ryggen.

Dernæst er det muligt i bunden at justere størrelsen på babyreden, da ikke alle børn er lige store. Siderne kan nemt lynes af og benyttes som en sengerand i barnets tremmeseng.

Du får kvalitet for dine penge og kan være sikker på, at barnet kan holde varmen henover vinteren og de kolde måneder, da den er fremstillet i økologisk certificeret bomuld. Ved eventuelt køb medfølger der ligeledes en fin stofpose med til babyreden.

Pris: 599,95

Vedligeholdelse af Müsli babynest

Vedligeholdelsen af din Müsli babynest er vigtig og kan nemt rengøres, så den bliver helt som på ny. De fleste der køber en babynest, er også interesseret i at vide, hvordan de vasker samt vedligeholder den nemt og enkelt. Følger du nedenstående anvisninger, kan det ikke gå helt galt.

1. Vask af babynest

I og med at de udvalgte babynest fra Müsli er fremstillet i økologisk og almindeligt bomuld, kan babyreden godt tåle at blive vasket i vaskemaskinen. Det anbefales at vaske babyreden på 30 eller 40 grader, men sørg for at følge vaskeanvisningen, da der i nogle tilfælde kan stå helt op til 60 grader afhængig af model og mærke.

Du tager blot stoffet af Müsli babyreden og vasker den for sig selv. Fyldet vil stadig være bevaret efter endt vask, uanset når du kun vasker dele af babyreden.

2. Opmærksomhed på madrassen

Selvom en babyrede fra Müsli er fremstillet i bomuld og derfor tåler vask, så have alligevel din opmærksomhed på madrassen. Ikke alle er lavet i økologisk bomuld og derfor kan madrassens struktur blive ødelagt, hvis den kommer i vaskemaskinen.

Hvis det er tilfældet, så sørg for at vaske den i hånden. Start eventuelt med at støvsuge den først og herefter rengøre den med en våd og fugtig klud.

3. Tørring af babynest efter vask

Efter endt vask af babyreden og delene kan du med fordel tørre den i tørretumbleren eller lufttørre den uden for.

Så snart det er blevet tørt, så skal du tage stoffet og puderne ud relativt hurtigt, hvis du benytter din tørretumbler, så stoffet og puderne ikke ligger op af ad de varme sider i din tørretumbler. Madrassen fra babyreden bør lufttørres, da den ikke tåler at komme i tørretumbleren og du risikerer, at ødelægge madrassens struktur.