Magnettape muliggør smart babyindretning i hjemmet

magnettape til børneværelset

Magnettape har mange anvendelsesmuligheder. Tapen klistrer på den ene side og er magnetisk på den anden side. Derfor kan du få et magnetisk flade, som du ønsker. Det er smart til at hænge tegninger eller andet op på væggene, så er de nemlig lette at skifte ud. Det kan også være fine børnebilleder, hvor der løbende kommer flere til.

Ved puslebordet kan der ophænges billeder/motiver, som kan udskiftes, når babyen har kigget dem op, og trænger til noget nyt at kigge på for at kunne ligge stille ved bleskift. Det er smart og meget brugbart. Se et bredt udvalg af magnettape her.

Hæng ikke alt for meget op

Det selvklæbende magnetbånd er naturligvis ikke stærkere end selve klæben, derfor kan der ikke hænges hvad som helst op. Med det for øje, er der stadig mange muligheder. Tapen kan bøjes og skæres til, præcis efter behov. Tapen kan fås i forskellige størrelser, du kan endda få det i en bred foliestørrelse. Taper du en flade til med det, så er der masser af timers underholdning til junior, som kan lege med magneter præcis som på køleskabe. Det er sjovt og underholdende for dit barn, som samtidig træner sin finmotorik.

Hvad kan du hænge op på magnettape?

Du kan som nævnt hænge tegninger eller fotografier op, men du kan for eksempel også hænge selvlysende stjerner, pynt eller lave områder til magnetleg for barnet.

En sjov ting at lave er at opsætte en stribe, hvor der kan sættes mønter på stribe. Det kan være uges lommepenge, eller bare for sjov. Så er der et klart overblik over antallet af mønter.

Du kan få taperullerne i forskellige farver, så de passer til de farver, som du har valgt til børneværelset. Det er smart, hvis noget af det er blottet.

Lær om magnetisme gennem nysgerrig leg

Det lille barn vil finde det morsomt at lege med magnetflader. De lidt større børn vil begynde at undre sig over, hvordan det fungerer. Derfor vil de nysgerrigt undersøge og udforske magnetisme. Det er en god indgangsvinkel til at lære om naturvidenskab. Måske I sammen kan snakke, undersøge og lære i fællesskab. Det er altid godt med læring gennem leg og at have noget håndgribeligt i hænderne imens. Måske du også selv får frisket din viden om magnetiske op, eller tilegnet dig den på ny, hvis det skulle være glemt i årenes løb.