Sådan kommer du i form igen efter en fødsel

i form efter fødsel

Det kan være lidt af en omvæltning at få et barn. Når 2 bliver til 3, og hverdagen pludselig byder på tonsvis af bleskift, gylp på tøjet og utallige nætter uden søvn. Der er mange, der gerne vil vende hurtigt tilbage til verden – herunder også den form, man var i, inden man blev gravid. Hvis du står i den situation, så er du landet det rette sted. Her får du nemlig 3 gode råd til, hvordan du kommer i form igen efter en graviditet og fødsel.

Udnyt tiden smart

Det kan være svært at klemme bevægelse ind i en hverdag med en nyfødt – men det er bestemt heller ikke umuligt! Det handler om at tænke smart og udnytte tiden, hvor din baby eksempelvis sover.

Der er også nogle nybagte forældre, der finder det fordelagtigt at lave en aftale om, at når man gerne vil dyrke lidt motion, så kan partneren tage sig af barnet imens.

Kom i form med hjemmetræning

Hjemmetræning skal man ikke kimse ad, for det kan være utrolig effektivt. Du kan for eksempel investere i en spinningcykel til formålet. Vil du udforske udvalget af spinningcykler på markedet, så er denne spinningcykel test det rette sted at kigge: https://forbruger-guide.dk/spinningcykel-test/. Vil du hellere tage en tur på løbebåndet eller klare træningen med et par træningselastikker, så kan du også finde nyttige ’bedst i test’-artikler om netop dette hos Forbrugerguide.dk | Vi guider dig til de bedste produkter.

Hav tålmodighed – og nyd morkroppen

Der er ingen grund til at have travlt med at bringe kroppen tilbage til, hvor den var, inden du blev gravid og sidenhen fødte et barn. Det tager sin tid, og du skal altså væbne dig med tålmodighed. Se det som en oplagt mulighed for at nyde morkroppen og tiden som nybagt forælder.