Müsli Puslepude

muslipuslepude

En puslepude er et must at have til et blebarn i sit hjem og det er en af de ting, som man bestemt ikke kan undvære. Det danske og velkendte varemærke Müsli har lavet nogle fine og praktiske puslepuder i et par moderne nuancer. Således passer den både til en dreng eller pige alt efter valg af farve.

Vi har taget et kig på et par stykker af dem nedenfor. Læs med og bliv inspireret til dit næste valg.

Müsli Puslepude – Rosa/Hvidstribet

muslipuslepuderosa

Puslepuden fra Müsli by Green Cotton kan også fås i en stribet rosa nuance. Puslepuden er praktisk anvendelig og er det perfekte valg til hverdagens stress og jag, når barnet skal have skiftet ble m.m.

Puslepuden er vandafvisende, da den er fremstillet i GOTS certificeret bomuld og og lækkert blødt polyester skum.

Den kan nemt tørres over med en fugtig klud, hvis der skulle være uheld, når barnet ligger på puslepuden. Derudover har puslehynden et aftageligt betræk, der nemt kan lynes af og vaskes efter brug. Det bliver ikke nemmere!

Den måler:

Længde 63 cm

Bredde 50 cm

Pris: 299,95

Müsli Puslebriks – Navy/Hvidstribet

muslipuslepudenavy

Puslepuden fra Müsli kan fås i en navy stribet farve, der er velegnet til ens dreng. Betrækket er aftageligt, hvilket kan være godt, når man har en lille dreng, som kan finde på at tisse ved siden af, hvis uheldet skulle være ude.

Betrækket fra Müsli på puslepuden er dog vandafvisende, så du kan tørre den let af med en fugtig klud, så du ikke behøver at vaske betrækket hver gang.

Puslepudens mål kan ses nedenfor og passer til langt de fleste pusleborde i dag, da det er standard mål.

Den måler:

Længde 63 cm

Bredde 50 cm

Pris: 299,95