Müsli Pusletaske

muslipusletaske

En Müsli Pusletaske kan være en god investering og vi synes selv, at der er mange gode grunde til, at du skal investere i en, hvis du ikke allerede har gjort det?

Det er vigtigt, at en pusletaske er praktisk og ligetil at have med på farten, så du ikke behøver at skulle lede langt efter den, når din baby skriger og er utilfreds.

Det smarte og generelle ret luksuriøse er, at produkter som både puslepude, tæppe og babynest fra Müsli, er fremstillet ikke kun i miljørigtigt materialer, men samtidig i rigtig høj kvalitet og i et moderne design.

Se den mandlige blå farvede pusletaske og den mere mørkerøde nedenfor. Begge pusletasker kan benyttes til både piger og drenge alt efter ens smag og behag.

Pusletaske i Velvet Quilt – Midnight Blue

quiltetmuslietaskeblue

Lækker pusletaske i GOTS certificeret bomuld, hvilket vil sige, at du er garanteret en helt ren økologisk produktion – helt fra råmaterialerne og til det endelige slut produkt. Den er dejlig rummelig og har flere fyldige lommer indeni, hvor der er plads til de mindre ting.

Tasken fra Müsli er i et lækkert velvet quiltet look, hvilket giver det her lidt rå look. Begge forældre kan let have pusletasken med på farten, da den har lange stropper og derfor er nemt at have over skulderen og bærende i stroppen.

Pusletaske i Velvet Quilt – Dark Berry

quiletetdarkberrytaskemusli

Pusletasken kan også købes i en fantastisk mørkerød farve, som er perfekt til den moderne mor med god stil.

Den har ligeledes de nødvendige rum inden i, så du har plads til diverse ting, såsom bleer, sutter, skiftetøj m.fl. når du er på farten.

Ydermere er den nem, at have over skulderen eller liggende i barnevognen med dens lange stropper. De tåler lidt af hvert og du skal ikke være bange for, at fylde pusletasken helt op med forskelligt babyudstyr.