Müsli Quiltet Tæpper

muslitæppe

Müsli Tæppe – Quiltet – Peach

müsli tæppe

Smart og anvendeligt gulvtæppe af mærket Müsli i en frisk ferskenfarve quiltet look formet som et blad. Gulvtæppet kan bruges både som legetæppe og dekorativt til børneværelset.

Ferskenfarven henvender sig mest til pigeværelset og er fremstillet i 100 % certificeret økologisk bomuld med polyester fyld. Det er dermed certificeret med Organic Blended Content Standard, så du kan være sikker på, at der ingen skadelige stoffer er i gulvtæppet.

Måler 85 x 100 cm (one-size)

Pris: 299,95

Müsli Tæppe – Leaf – Midnight

Musli tæppe baby

Samme tæppe i samme stil men i et navy quilted look og ligeledes formet som et blad. en eneste forskel der er på dette gulvtæppe er den mere mørkeblå farve.

Det passer godt til pige og drenge børneværelset enten som et legetæppe, når der skal leges med dukker og andet eller som et dekorativt tæppe med den fine farve. Müsli gulvtæppet er let vatteret og dejligt blødt at stå, sidde eller ligge sig på.

Det er ligeledes fremstillet i lækker bomuldskvalitet, der er 100 % certificeret økologisk bomuld. Dermed behøver du ikke have nogle bekymringer dette, da der kun er benyttet certificeret bomuld, hvilket giver en form for tryghed og sikkerhed – som forældre.

Måler 85 x 100 cm (one-size)

Pris: 299,95

Müsli Tæppe – Stjerne – Rose (125 x 125 cm)

müsli tæppe stjerne baby

Müsli tæppet kan også købes i en rose farve, hvor formen er en stjerne. Det er velegnet til pige børneværelset, da det er dejligt blødt at sidde eller stå på.

Det kan fungerer som dekorativ eller som et legetæppe, hvor barnet kan lege med sit legetøj eller andet.

Bemærk at Müsli gulvtæppet er fremstillet i en lækker bomuldskvalitet, der er 100 % certificeret. Dermed er der ingen bekymringer for, om barnet nu måtte have større sandsynlighed for at få skadelige stoffer ind i kroppen.

Måler 85 x 100 cm

Pris: 349,95 (-30% – normalprisen er 499,95)

Se alle Müsli tæpper her

Der findes et bredt udvalg af de populære Müsli tæpper til børn. Ønsker du at se alle tæpper, så kan du gå direkte til hele udvalget ved at klikke på knappen herunder.